Automobili

Kia Ceed Facelift (2022) uhvaćen kao hečbek i SV

Zvanična prezentacija trebalo bi da se održi ove godine
Pre samo nekoliko nedelja, Kia je osvežila pogonski portfolio svoje porodice Ceed . 1,5-litarski benzinski motor sa blagim hibridnim sistemom od 48 volti i 160 ks, poznat iz Hiundai i30 facelift-a, zamenjuje 1,4-litarski benzinski motor sa 140 ks. Sada nove slike Erlkoniga pokazuju da se čeka malo veći lifting lica za model 2022. godine.

Nakon što se nedavno pojavio šik Shooting Brake Proceed sa gustom kamuflažom, sada su uhvaćeni i kompaktni karavan sa pet vrata i Sportsvagon. Sorento je na tržištu dobrih tri godine. Kombi i Proceed usledili su u razmaku od nekoliko meseci.

Zbog nedavno izvedene nadogradnje motora, koja je takođe obuhvatila dva nova turbo benzinska motora sa 120 i 204 ks, tehnički ne bi trebalo da se dogodi previše. Dostupan je i relativno novi plug-in hibrid. Baš kao i dobro poznati dizel od 136 ks, koji od prošle godine ima i 48-voltni blagi hibridni sistem.

Kapsule – reklama
Nova hibridna Toiota Iaris – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Dakle, to će biti više vizuelno pitanje. Kroz gustu kamuflažu prototipova još uvek se ne može videti mnogo, ali očekujemo tipične promene na odbojnicima, prednjim i zadnjim svetlima i novooblikovanoj rešetki.

Slike sugerišu izraženiji roštilj sa efektom veće dubine. Pored toga, modernizovani Ceeds će dobiti novi logotip brenda. To se već vidi na felnama.

Osveženi Ceed takođe bi mogao da iskusi jednu ili drugu promenu u unutrašnjosti. Međutim, ovo je već nadograđeno. U 2019. godini 8-inčni infotainment je zamenjen sistemom sa 10,25-inčnim ekranom. Predstavljen je i digitalni displej instrumenata.

Facelifting verzije Ceeda i Ceeda Sportsvagon će se predstaviti u drugoj polovini 2021. godine, a na tržište će se pojaviti 2022. godine. Slično će biti i sa postupkom. Kako dalje sa KSCeed crossover-om, koji je dostupan od kraja 2019. godine, još uvek nije jasno.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close