Automobili

Joa Camp – nova marka jeftinih kuća na točkovima

Ovaj brend, član grupe Pilote, uskoro će ponuditi niz od pet modernizovanih modela i tri prepravljena kombija.
Kada stignete u svet autodoma, ponekad je komplikovano upoznati se sa nizom modela, toliko složenim izgleda. Zašto komplikovati kad može biti jednostavno? U svakom slučaju, ovo je lajtmotiv ove nove marke autodoma, Joa Camp, koja komunicira na povratku osnovama , pomalo poput Dacie u ranim 2000-ima u automobilskom svetu.

Ovaj brend nosi francuska grupa Pilote, a njegov cilj je podmlađivanje klijentele automobila, nudeći jeftinije modele. Joa Camp želi da preuzme kontrolu nad autodomom početnog nivoa, koji i dalje predstavlja 30% registracija ove vrste modela .

Da bi se odmaknuo od dinamike „uvek više“, Joa Camp je odlučio da nudi kuće na točkovima bez preteranih zabrana ili tehničkih veština bilo koje vrste, čiji je cilj fokusiranje na „pozitivne vrednosti“ prema brendu.

Paleta će se na kraju sastojati od pet profilisanih kuća na točkovima i tri preuređena kombi vozila. Dužina profilisanih kuća na točkovima kreće se od 5,99 metara (verzija 60) do 7,39 metara (75), prolazeći kroz srednju dimenziju na 6,99 metara (70). Na strani preuređenih kombija dostupne dužine su 5,40 metara, 5,99 metara i 6,36 metara.

Početkom septembra biće dostupna verzija od 60 F koja će upotpuniti niz od četiri modela, koji već favorizuju veliku dnevnu sobu sa konvencionalnom širinom od 2,35 metara . Graditelj želi da zadrži što više prostora za porodice. Kao rezultat, nema prolazno kupatilo.

S druge strane, Joa Camp naglašava druge elemente, kao što su prisustvo otvorenih prostora, svetlo drvo, blistave boje i vrlo ograničen izbor opcija, između 10 i 15 za većinu modela. Pored originalne zadužbine, Joa Camp pruža i tri paketa opreme: šasiju (990 evra), ćeliju (990 evra) i komfor (2.660 evra).

Kao što možete videti na fotografijama, Joa kampovi su dizajnirani od šasije Citroen Jumper pogonjene četvorocilindričnim dizel motorom od 120 konjskih snaga . Kampovi Joa dostupni su od 47.900 evra za kuće na točkovima i 41.900 evra za preuređene kombije .

Ove cene su zapravo prilično atraktivne s obzirom na usluge, ali nisu najniže na tržištu. Ovi modeli su pozicionirani više kao alternative polovnim kamp kućama, što početnici često preferiraju prilikom prve kupovine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close