Automobili

Ford Mustang Dark Horse – NJegov zvuk tera vam jezu niz kičmu!

Pored zvuka ubrzanja, morali smo da vidimo i šta se krije ispod haube novog Ford Mustang Dark Horse . Četvrta generacija 5,0-litarskog Coiote V8, sa dvostrukom kutijom za usis vazduha i dvostrukim kućištima leptira za gas, je reklamiran od strane Plavog ovalnog kao da proizvodi najviše prirodno usisanih konjskih snaga od bilo kog Mustanga GT. Ova cifra je još veća kod Mustang Dark Horse.

Tačne brojke još nisu poznate. Ford je rekao da će Dark Horse imati malo više snage od standardnog Ford Mustang GT iz 2024. zahvaljujući posebnim podešavanjima i drugim nadogradnjama. Proizvođač automobila navodno cilja na 500 konjskih snaga (373 kilovata) ili nešto više za Dark Horse.

Slušajući to na delu iznad, uopšte ne sumnjamo u te tvrdnje. U svakom slučaju, to donosi radost ovom novom Mustangu i svemu što nam on sprema.

Sada, ostaje nam da prekrstimo palčeve da ovaj Mustang Dark Horse ne ostane u Sjedinjenim Državama, ali izgleda da je Ford odlučio da ponudi Dark Horse verziju širom sveta. To praktično potvrđuje i podnošenje registrovanog žiga za ovo ime od strane proizvođača širom sveta. Ostaje samo da se zvanično saopšti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close