Automobili

Ferrari 812 Superfast, direktor upravnika fudbalskog kluba

Konj se više ne uzgaja, potrebna mu je nega.
U petak smo 9. aprila 2021. godine na planinskom putu između Martigni-a i Les Marecottes-a, u Švajcarskoj. Oko 17 sati je kada Peugeot promašuje svoj red i udara u prelepog Italijana Christiana Constantina, predsednika FC Sion (švajcarski fudbalski klub).

Prema komentarima koje je preneo 20min.ch, vozač Peugeota ​​nije bio u normalnom stanju. Konzumirao bi alkohol i opojne droge: „Tip je imao 1,39 promila u krvi i sigurno je i ranije pušio keke“, izjavio je Christian Constantin. Srećom, predsednik kluba nije povređen, pati od nekih ogrebotina i bolova u ramenu.

Što se tiče njegovog Ferrarija 812 Superfast , kao što možete videti na fotografijama, njegovo zadnje lice je potpuno oštećeno. Štit je na zemlji i njegova zadnja osovina je nažalost pogođena. Nadamo se da je vozač krivog automobila dobro osiguran, međutim, nesumnjivo će morati da se obračuna sa svojim osiguravačem. Račun za popravak može se brzo popeti, ne usuđujemo se ni da zamislimo iznos.

Ovo nije ni prvi ni poslednji put da je Ferrari 812 Superfast stradao u nesreći. Setimo se da je sredstvo za čišćenje teško oštetilo 812 Superfast italijanskog fudbalera (vidi dole). Izgubio je kontrolu nad superautomobilom dok je bio na putu da preda ključeve automobila njegovom vlasniku.

Podsećanja radi, Ferrari 812 Superfast pokreće V12 koji razvija 800 ks. Uskoro će Ferrari lansirati meu verziju koju nestrpljivo očekujemo. Inženjeri brenda u Le Cheval Prancing su ga više puta isprobali na otvorenom, ali još uvek nije predstavljen štampi i javnosti. Prema glasinama, njegova snaga bi krenula sa 800 na 865 ks!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close