Automobili

Cupra Leon je restilizovan, limuzina takođe počinje testove na putu

Restilizacija Cupra Leona je u fazi testiranja. Kao što smo očekivali pre nekoliko nedelja kada smo pričali o karavanu, ažuriranje španskog kompakta trebalo bi da debituje tokom 2024. godine .

U ovim satima u Španiji je ovekovečen novi prototip, opremljen Brembo kočnicama i utičnicom za punjenje.

Već viđeni eksterijeri
Kao što se mnogi od vas sećaju, Cupra je u junu 2022. godine , u obliku prototipa, pokazala novi Leon 2024 bez ikakve kamuflaže . Budući da je to samo ažuriranje u sredini ciklusa, ovo fejslift će biti prilično značajan, posebno u poređenju sa fejsliftingom koji se očekuje na njegovom „rođaku“ Golfu 8 , za koji se ne očekuje da će revolucionisati njegove linije.

Najbolji video snimci:

Počevši od prednje strane, prva stvar koja će biti potpuno promenjena biće dizajn LED dnevnih svetala , koja bi, kao i električni krosover Tavascan, trebalo da imaju novu tačku.

Pored ovoga, očekuje se da će Leonovo ažuriranje sredinom karijere uvesti novi, potpuno redizajniran prednji branik sa agresivnijim nižim usisnikom vazduha .

Nažalost, baš kao što je slučaj sa trenutnim modelom, radar ADAS sistema koji gleda ove fotografije će i dalje biti postavljen nisko na braniku, baš kao što je to na aktuelnoj generaciji Audi A3 , umesto da bude integrisan u logo na primer.

Sportistkinja
Dva detalja koja su najviše zapala za oko našim fotografima tokom ovog novog viđenja su prisustvo utičnice za punjenje na luku prednjeg točka, tačno tamo gde se nalazi na aktuelnom modelu, i prisustvo velikodušnog i brendiranog kočionog sistema. Brembo za prednju osovinu.

Stoga bi to u svakom pogledu mogla da bude najsportskija verzija Leona, koja bi mogla da bude opremljena do sada neviđenim punjivim pogonom . Da biste saznali više, sve što treba da uradite je da sačekate.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close