Automobili

Chevrolet Colorado ZR2 Bison 2024, debi 31. maja

Chevrolet Colorado se sprema da upotpuni nedavno osveženu gamu sa ažuriranom verzijom svog vodećeg off-road modela, ZR Bison: stiže na leto, ali što je još važnije, biće predstavljen 31. maja.

Informacije dolaze direktno od samog Chevrolet-a, koji je podelio vest u jednostavnoj objavi na društvenim mrežama zajedno sa dve jasne slike kamufliranog prototipa.

Ono što se vidi
Fotografije pokazuju prototip Colorado ZR2 sa malo više kamuflaže nego što je ranije viđeno, odnosno sa težim poklopcima na haubi. Međutim, deo obloge donjeg prednjeg kraja je oguljen, otkrivajući duga svetla postavljena u nepravilnim šestougaonim izrezima.

Ovaj detalj se razlikuje od ZR2, i iako je ostatak prednjeg klipa (i zaista ceo medij) još uvek prekriven maskirnim filmom , ne očekujemo nikakve značajne promene, osim nekih strateških premaza za zaštitu tela.

Umesto toga, očekujemo vesti ispod kože: gume od 35 inča su skoro potvrđene, a nedavni špijunski video pokazao je različite amortizere. Čini se da je pikap nešto viši od već sposobnog ZR2, koji napušta fabriku sa tri inča podignutom vožnjom.

Verovatne su različite zaštitne ploče, ali je nejasno da li Chevrolet takođe planira da poboljša 2,7-litarski četvorocilindrični turbo motor, koji trenutno dostiže 314 KS i 630 Nm obrtnog momenta za ZR2 i jedini je motor koji se nudi za sve nivoe opreme u Koloradu.

ZR2 je debitovao 2022. ubrzo nakon lansiranja u Koloradu 2023. i projektovan je sa Chad Hall Racingom da dominira pustinjom. Naravno, prethodna generacija ZR2 Bison je već bila proizvod Chevrolet-a i American Ekpedition Vehicles (AEV), a ova veza će se nastaviti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close