Automobili

Bugatti nudi da isproba svoj Chiron u Saint-Tropezu

Odmah vas zaustavljamo, samo će kupci i potencijalni klijenti moći da isprobaju Chiron Sport i Chiron Pur Sport.
Ko nikada u životu nije sanjao da će jednog dana voziti Bugatti ? Ovo je san mnogih od vas, a neki odabrani ljudi će moći da ostvare svoj san tokom šetnje od oko 1 sata.

Do sredine avgusta Bugatti nudi svojim kupcima i mogućnostima da sednu za volan Bugatti Chiron Sport i Chiron Pur Sport u blizini Saint-Tropeza. Ruta će ih voditi od Saint-Tropeza, preći Ramatuelle i trčati uz plažu Pampelonne.

U svom saopštenju za javnost, Bugatti objašnjava da će i Chiron Super Sport biti prisutan, ali da gosti brenda neće moći da ga isprobaju. Nudi se samo u statičkom otkriću.

Neki kupci su već otkrili Bugatti Chiron ponuđen na testiranje. To je slučaj sa Ranom, koja je vrlo dobar kupac najprestižnijih proizvođača automobila. Čovek već ima nekoliko superautomobila i hiper automobila, a mogao bi i da padne na Bugatti.

Štaviše, Rana je otišao u Saint-Tropez da proba ove Bugattije. Napravio je video koji možete pronaći ispod.

Bugatti Chiron Sport i Chiron Pur Sport su dva različita automobila. Doduše, oba imaju 8,0-litarski V16 motor, ali Chiron Pur Sport je više fokusiran na upotrebu staza jer su inženjeri marke poboljšali agilnost i upravljivost. Ovaj hiper automobil ubrzava od 0 do 100 km / h za 2,3 sekunde i postiže najveću brzinu ograničenu na 350 km / h.

Podsećanja radi, Bugatti Chiron Sport naplaćuje se 2,6 miliona evra. Skuplji je od “standardnog” Bugatti Chirona čija je prodajna cena 2,3 miliona evra. Što se tiče Bugatti Chiron Pur Sport, planirajte budžet od 3 miliona evra, bez poreza, naravno. Da, san ima cenu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close