Automobili

BMV kabriolet serije 8 (2022): Erlkonig sa nekim ispravkama

Ovim se zvanično najavljuje većina promena u LCI
U kući je još jedan lifting lica. Ili kako ga BMV naziva: “LCI”. Dakle „impuls životnog ciklusa“. Lepa ili? U svakom slučaju, kompanija i dalje daje svojim vozilima mala ažuriranja, ali neka od njih su uočljivija od drugih. Jedan od automobila koji će relativno brzo dobiti nešto obimniji lifting je kabriolet serije 8 , koji je sada primećen tokom test vožnje.

Kao što možete videti u priloženoj galeriji ispod, prototip nema mnogo maskirne boje, ali odeveni prednji deo sugeriše neke moguće vizuelne popravke. Ako krenemo od onoga što vidimo, oblik i veličina bubrega mogu se promeniti. Ali to neće biti zaista dramatično. Prednji odbojnik takođe bi mogao biti malo redizajniran, a čini se da postoji i maskirni film na farovima.

Galerija slika: BMV kabriolet serije 8 (2022) Erlkonig
BMV kabriolet serije 8 (2022) Erlkonig pokazuje lifting lica
20-og slike
Slično je i na krmi. Imamo osećaj da će promene tamo biti još manje primetne. Očekujemo malo redizajnirani branik u kombinaciji sa novom svetlosnom grafikom za zadnja svetla. Trenutno sve ostalo spolja deluje identično modelu koji je još uvek dostupan u prodavnicama.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Naši Erlkonig fotografi takođe su nam pružili dve slike enterijera. Već možemo da potvrdimo da će osveženi kabriolet serije 8 dobiti veći ekran za infotainment sistem. Verovatno će novi ekran biti praćen najnovijim softverskim ispravkama BMV-a za infotainment sistem. Dalje promene u unutrašnjosti trenutno nisu vidljive.

Sa letom 2021, udaljenim samo nekoliko meseci, verovatno je prekasno da BMV predstavi osveženi luksuzni kabriolet kasnije ove godine. Pretpostavljamo da će kabriolet serije 8 proslaviti svoj zvanični debi lifting u prvim mesecima 2022. godine i krenuti u prodaju na vreme za sledeću sezonu na otvorenom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close