Automobili

Promocija Lancia Ypsilon SIlver, zašto to ima smisla, a zašto ne

Vaučer koji važi do kraja godine za postizanje do 3.500 eura popusta, nula predujma i prvu ratu na šest mjeseci U klimi neizvjesnosti za novi hitni slučaj koronavirusa, s očitim posljedicama i na prodaju automobila, kuće predlažu za mjesec u novembru uvijek postoje nove inicijative: uzmimo za primjer Lancia predviđa božićnu promociju, koja pokriva sve verzije Lancia Ypsilon do 30. novembra. 

Promocija se sastoji u mogućnosti preuzimanja bona do kraja mjeseca sa Lancia stranice, kako biste ostvarili popust do 31. decembra od 3.500 eura na sve armature Ypsilon, Maryne, Gold i Silver, u vezi sa zajmom, nula avansa i prije rata na 180 dana. 

Pogledajmo primjer: Lancia Ypsilon Silver Hybrid 1.0 70 CV ima cjenik od 14.750 eura, koji s vaučerom pada na 12.750, i do 11.250 pridruživanjem zajmu Be-Hybrid Contribution Price. Avans nije predviđen, a prva rata se plaća na 180 dana; rate su ukupno 79 do 196 eura (TAN 6,85%, APR 9,25%), da pokriju ukupan iznos. Glavni troškovi zajma uključeni su u ratu, uključujući troškove otvaranja dosijea, dok se mora dodati zaokruživanje rate i 3 eura za godinu slanja papirnatog izvještaja.

 Prednosti Vrlo pogodna ponuda za privlačenje kupaca koji čekaju bolje trenutke za kupnju automobila: u ovom slučaju, bez potrebe za zamjenom, nema predujma, plaćate nakon šest mjeseci, a rata uspijeva biti niža na 200 eura bez potrebe za konačnom rata. Mnogi troškovi su takođe uključeni u ukupan iznos. Mane Ponuda se odnosi na dostupne automobile, i ne može se kombinirati s drugim komercijalnim akcijama u toku; osim toga, Silver je najjeftiniji i opremljeniji Ypsilon, pa se mogu ponuditi više cijene. 

Ukupno trajanje zajma od 84 mjeseca, odnosno 7 godina, prilično je dugo i namijenjeno je onima koji žele zadržati automobil u vlasništvu. Ukratko, model (primjer) Lancia Ypsilon Silver Hybrid 1.0 70 CV promocija vaučera Lancia predviđa Božić, Be-Hybrid Doprinos Cijena Rok za prijavu 30. novembar 2020. da popravi ponudu do 31. decembra 2020. Lista 14.750 eura Lista s popustom 11.250 eura Dodatne usluge Nisu naznačene Advance Advance Zero Rate 79 od 196 eura nakon 180 dana TAN 6,85% APR 9,25% Max. Finalna rata (VFG) Nije predviđeno Ograničenje kilometraže Nije predviđeno Ograničenja i uslovi Samo za automobile na lageru.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close