Automobili

Oštriji Ferrari 812 VS zvanično potvrđen

Versione Speciale sa V12 mogao bi da bude predstavljen sledeće nedelje
Ferrari je poznat po tome što se ponašao što misterioznije kada je reč o uvođenju novih vozila. Po pravilu, Cavallino Rampante ne objavljuje najave i u većini slučajeva čak ni ne govori o predstojećim proizvodima.

Čini se da se čak i najverniji kupci, oni procenti koje su gospoda u Maranellu izabrala za kupovinu posebno ograničenih modela, ne razlikuju. Jer očigledno čak i privilegovani nekolicina koji se našao na listi oštrijih 812 uopšte nisu videli automobil.

Međutim, Ferrari je sada potencijalnim kupcima poslao video poruku kojom najavljuje uskoro zvaničnu premijeru. Klip je snimljen u kancelariji Enza Ferrarija u blizini probne staze u Fioranu. U međuvremenu se takođe snašao na Instagramu (putem Ferrari Chat-a ). Pretpostavlja se da je upućen zainteresovanim stranama 18. februara, na Enzov rođendan. Napomena: Razni izvori tvrde da je Enzo ugledao svetlost dana 20. februara, ali njegov otac je izjavio da su mu bila potrebna dva dana da prijavi rođenje sina zbog snežne oluje.

Priča se da bi 812 Versione Speciale (VS) mogao da bude predstavljen početkom sledeće nedelje. Neki članovi Ferrari Chat- a kažu da je svetska premijera zakazana za ponedeljak 22. februara. Malo je verovatno da će 812 VS biti konačno ime. Međutim, to ne znači nužno da će Ferrari ponovo izneti skraćenicu GTO, kao što je navedeno u nekim izveštajima.

Posle kupea sledi kabriolet verzija, kao da je naoštrena verzija 812 GTS . Pretpostavlja se da će otvorena verzija ući u istoriju kao poslednji Ferrari sa prednjim motorom sa atmosferskim V12 motorom.

Onima koji su dobili video poruku obećava se „proboj“ u razvoju automobila. Međutim, detalji nisu dati. 812 VS bi trebalo da debituje prvo kao kupe. Povezani kabriolet trebalo je da usledi nekoliko meseci kasnije.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close