Automobili

VV Golf R Variant (2021) uhvaćen gotovo neskriven

Sad ga napokon predstavite!
Paleta sportskih modela kompanije VV uskoro će biti proširena i na karavan. Erlkonig-ove slike novog Golf R Variant-a prvi put su se pojavile prošlog oktobra, nakon čega je prošlog meseca usledila još jedna serija fotografija prototipa sportskijeg izgleda na zimskim testiranjima. Današnji snimci pokazuju da automobil još uvek krstari u blizini Arktičkog kruga bez nagoveštaja kamuflaže.

Novi Golf R Variant je sve samo ne tajna. Znamo da će varijanta karavana imati isti pogonski sistem kao i novi Golf R sa pet vrata – turbo 2.0-litarski TSI četvorocilindraš koji generiše 320 ks (235 kilovata) i obrtni momenat od 420 njuton metara. Snaga se prenosi na sistem pogona na sve točkove 4Motion putem sedmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojkom.

Maksimalna brzina od 250 km / h može se povećati na 270 km / h pomoću R-Performance paketa. Paket takođe uključuje veći zadnji spojler, 19-inčne umesto 18-inčnih točkova i dva dodatna režima vožnje: Special (Nurburgring mode) i Drift. Novi Golf R dostupan je za naručivanje od 5. novembra 2020.

Što se tiče stila, karavan takođe nosi zaštitne znakove povezane sa slovom R. Ima spuštenu šasiju i prevelike točkove koji ističu njegov sportski stav. Na ovim velikim točkovima nalaze se velike izbušene kočnice i čeljusti kočionih čeljusti obojenih u plavo.

Spreda se nalazi sportskiji prednji deo sa većim donjim otvorom rešetke. Zadnji deo je podjednako nizak, sa relativno uobičajenim zadnjim dizajnom i četiri izduvne cevi, koje će verovatno biti opcioni Akrapovićev izduvni gas.

Još nismo mogli da vidimo unutrašnjost, ali neće se razlikovati od one kod „normalnog“ Golfa R: Golf R ima iste ekrane kao i uobičajeni Golf 8 . Ekran osetljiv na dodir dijagonale 10,0 inča sa navigacionim sistemom i displejom instrumenata Digital Cockpit Pro su standardna oprema.

Pored normalnih režima prikaza, ovaj poslednji nudi i takozvanu sportsku kožu sa centralnim, okruglim brojačem obrtaja, uključujući R logotip i trodimenzionalnim rasporedom (R-Viev) sa vodoravno poravnatim prikazom obrtaja na vrhu displej, u rasponu od 0 do 8 (što odgovara 0 do 8.000 o / min).

Nedostatak kamuflaže, osim malog dela trake koji prekriva natpis R na zadnjem delu, navodi nas na uverenje da predstoji zvanično otkrivanje novog VV Golf R Variant-a.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close