Automobili

Nissan Ks-Trail (2021): Dizel i pogon na sve točkove su eliminisani, ostao je samo benzinski motor

Pored toga, samo četiri umesto pet predmeta opreme
Primera opseg je upravo bio rez , sada Ks-staza na sledeći način: Od sada, Ks-Trail je dostupan samo sa turbo benzinskim motorom od 1,3 litara, na dizel verzije više nisu dostupni. Smanjen je i broj opreme. Razlog smanjenog dometa na Ks-Trailu verovatno će biti nova generacija Ks-Traila , koji se očekuje 2021. godine.

Džip srednje klase dugačak 4,69 metara i dalje je dostupan sa trećim redom sedišta na zahtev (doplata: 390 evra, za Teknu). Kao što je pomenuto, DIG-T turbo-benzinski motor uvek je odgovoran za pogon, koji sada od svoje zapremine 1,3 litra dobija 158 umesto 160 KS. Umesto Euro 6d-Temp, sada je u skladu sa strožim standardom emisije Euro 6d-ISC-FCM. Prenosom snage i dalje upravlja sedmostepeni menjač sa dvostrukom spojkom.

150 ks dizel da je tek uveden pre godinu dana je više ne važe. Bio je dostupan u četiri verzije, sa prednjim pogonom ili pogonom na sve točkove, obe sa ručnim menjačem ili DCT. To znači da je Ks-Trail sada očigledno dostupan samo sa pogonom na prednje točkove. Pored toga, kod dizela više nije potreban ručni menjač u Ks-Trailu.

Pored toga, broj opreme smanjen je sa pet na četiri. Čudno je što Nissan još uvek nije otkrio šta će to biti. U svakom slučaju, osnovna verzija se i dalje zove Visia, a kao i kod Micre, dodata je nova verzija N-Design. Do sada su ponuđene verzije Visia, Acenta, N-Vai, N-Connecta i Tekna.

Oprema Visia uključuje 17-inčne aluminijumske felne, električne podizače prozora, električno podesive i grejane spoljne retrovizore, klimu, DAB radio i tempomat. Modularni sistem za odlaganje Fleki-Board stvara red u prtljažniku. Sistem protiv sudara, pomoćnik za zadržavanje traka i prepoznavanje saobraćajnih znakova osiguravaju sigurnost.

Na višim nivoima dodani su navigacioni sistem, grejanje sedišta i volana, kožna sedišta, sistem sveobuhvatnog pogleda, LED farovi, stakleni krov, vrata koja se električno otvaraju i drugi pomoćni sistemi.

Nova oprema N-Design (od 35.161 evra) postavlja vizuelne akcente koji se mogu videti na našoj slici: Roštilj je tamniji; Kape ogledala i krovne ograde su crne boje, kao i aluminijumske felne od 18 inča. Postoje i osvetljene pragove vrata sa imenom modela.

U budućnosti će cene početi od 27.816 evra. Ovo spušta ulaznu cenu za 800 evra, kako Nissan tačno kaže. Međutim, ovo je poređenje jabuka i krušaka, jer je prethodna osnovna verzija bila Ks-Trail sa dizelom u opremi Visia. Benzinski motor je bio dostupan od nešto manje od 32.000 evra, ali tada sa vrhunskom opremom Acenta.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close