Automobili

Mercedes C-Class T-Model (2021)

Kao i kod limuzine, i kamuflaža polako pada
Možete reći da se svetska premijera novog Mercedesa C-klase bliži, jer kamuflaža prototipova bliske serije počinje da se uklanja. Limuzina je nedavno uhvaćen sa manje kamuflaže i sada je karavan brat je primetio naših fotografa bez prethodno koristili crno-belu karoseriju. , T-model je od velikog značaja za C-klase, posebno sa osvrtom na tržišta u Evropi.

Dva prototipa pokazuju različite varijante opreme ako pogledate dizajn rešetke hladnjaka. Beli prototip je verovatno nadograđeni model s obzirom na zatamnjena stakla, krovni otvor i crne poklopce bočnih ogledala. Pored toga, čini se da test vozilo sa registarskom tablicom „1453“ ima veće felne od lakih legura i ima diskretnu hromiranu traku na kvakama na vratima.

Čini se da dizajn farova i zadnjih svetala potiče od lifta E-klase, što nije iznenađujuće jer Mercedes uglavnom sledi isti dizajn za modele C, E i S. Ove evolutivne promene u odnosu na prethodni model trebale bi biti dovoljne da daju C-klasi moderniji izgled koji odgovara većim i luksuznijim zvezdanim modelima.

Naše nove slike kompanije Erlkonig ne dozvoljavaju pogled u unutrašnjost, ali iz nekoliko uglova možete da vidite da je prethodni infotainment tablet uklonjen sa kontrolne table. Raniji susreti sa prototipovima C-klase sledeće generacije pokazali su da je ekran osetljiv na dodir integrisan u centralnu konzolu i dopunjen odvojenom pločom osetljivom na dodir za kontrolu klime, koja je pričvršćena direktno ispod. Nova Mercedes S-klasa služi kao model, ali u modelu C ekran će biti manje monstruozan.

Iako su naši špijuni uhvatili uobičajeni model T klase C, veruje se da Mercedes konačno odgovara na Audi A4 Allroad modelom terena C. U stvari, dignuti automobil mogao je već biti primećen tokom test vožnje, što sugeriše da E-klasa All-Terrain još uvek dobija mlađeg brata. Vrući derivati poput AMG C 53 i C 63 takođe su u fazi izrade za prostranu C-klasu. Glasine kažu da će obojica koristiti elektrificirane četvorocilindrične motore.

Logic nam govori da će limuzina C klase biti prva koja će biti predstavljena ove godine, a Mercedes će verovatno sačekati nekoliko meseci pre nego što sledi Model T. Očekuje se da će All-Terrain i AMG izaći na tržište tek 2022. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close