Automobili

Lamborghini Skuadra Corse pokreće sopstveni kanal na Motorsport.tv

Odeljenje za moto sport italijanskog proizvođača luksuza predstaviće uspešne aktivnosti marke u GT-u i trkama kupaca.
Lamborghini Skuadra Corse, odeljenje za moto-sport italijanskog proizvođača luksuza, najnoviji je dodatak impresivnoj listi automobilskih i automobilskih marki koje imaju svoj kanal na Motorsport.tv , digitalnoj video platformi Motorsport Netvork -a.

Nakon što je Lamborghini nedavno mogao da se pohvali značajnim pobedama na Roleku 24 u Daitoni, 12 sati sebringa i međunarodnom GT šampionatu koji je organizovao SRO, kompanija se pozicionirala kao jedan od glavnih igrača u GT i trkama kupaca. Pokretanjem Lamborghinijevog sopstvenog kanala na Motorsport.tv , fanovi mogu pogledati iza kulisa GT-a i sportskih aktivnosti kupaca.

Za 56 miliona mesečnih korisnika Motorsport Netvork -a širom sveta , ovaj namenski kanal ima za cilj da prikaže Lamborghinijev DNK moto-sporta i njihova Super Trofeo šampionata koji se održavaju u Evropi, Aziji i SAD-u. Široko poznavanje mreže publike u moto-sportu daje Lamborghiniju alate potrebne za dosezanje obožavalaca koji su već zainteresovani za trke sportskih automobila, ali i za osvajanje novih obožavalaca koji mogu postati redovni navijači putem ekskluzivnog sadržaja na Motorsport.tv.

Motorsport.tv postaje još jači ovom najnovijom najavom. Lamborghini je četvrti proizvođač koji je lansirao sopstveni kanal u proteklih šest meseci. Video platforma brzo postaje kontaktna tačka za brendove i interesne grupe koji žele da se aktiviraju u digitalnom sektoru. Tako će postati digitalno trkačko čvorište za moto sport i ljubitelje automobila.

Giorgio Sanna, šef Motorsporta u Lamborghiniju, kaže: “Posle uspeha našeg brenda u trkama, sada je savršeno vreme za pokretanje sopstvenog kanala Motorsport.tv. Domet Motorsport Netvork-a daje nam priliku da podelimo svoje priče sa novom digitalnom publikom Kroz ovaj kanal možemo povećati interesovanje za brend Lamborghini za trke i naša prvenstva Super Trofeo, što pomaže povećanju vrednosti za oboje. “

James Allen, predsednik Motorsport Studios-a, dodao je: “Lamborghini je brend koji se zalaže za jedinstvenost i inovativnost. Stvara jedinstvena iskustva za svoje kupce na putu i ​​na trkalištu. A takođe ima mnogo toga da otkriju fanovi. Sadržaj koji Lamborghini donosi na Motorsport.tv ne samo da će stvoriti nepogrešiv niz programa, već ćemo ga moći distribuirati putem trkačkih i automobilskih kanala pomoću našeg Motorsport.tv plejera. “

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close