Automobili

Mercedes C-Class (2021) gubi dosta kamuflaže

Ovo su najbolje Erlkonigove slike V 206 do sada
Svetska premijera sledeće generacije Mercedesove C-klase je sve bliža i bliža. Tako barem sugerišu najnoviji Erlkonige. Jasno ste izgubili maskiranje. I dalje su pokriveni samo prednji i zadnji deo. Ipak, postaje jasno da serija 206 optički mnogo pozajmljuje od E- i S-klase .

Bočni profil je gotovo potpuno izložen, otkrivajući čistiji dizajn sa manje izraženim linijama karaktera. U osnovi ne toliko puno promena u odnosu na prethodnu C-klasu, ali čini se da su krovni deo i zadnje staklo na limuzini ravniji.

Iako je prednji deo još uvek jako kamufliran, farovi su delimično izloženi. Pokazuju poznati dizajn izveden iz novijih Mercedesovih modela kao što su CLS i S-klasa. Prostor sa velikim roštiljem takođe podseća na nedavno preuređenu E-klasu . Prilično razrađena mera je verovatno napravljena i s obzirom na Erlkonig klase C kako bi se ostvarilo zajedničko porodično lice za C, E i S.

Najuočljivija promena je u zadnjem delu, gde nova C klasa ima horizontalna zadnja svetla kakva sada imaju praktično sve limuzine iz Mercedesa, uključujući i one koje se pomalo ravnodušno nazivaju „kupei sa četvoro vrata“. Stražnja svetla se protežu u poklopac prtljažnika kako bi se stekao utisak šireg tela, a možete videti da su u maskirnom obliku izrezi za svetla za vožnju unazad.

Naši Erlkonig fotografi nisu mogli da zavire u kabinu, ali info-zabava u stilu tableta će nestati. To je zato što će MBUKS biti velikodušni ekran osetljiv na dodir koji će biti integrisan u centralnu konzolu a la S-klase, iako ne toliko velik.

Stariji snimci , koje smo dodali gore, pokazuju da automatska kontrola klime nije integrisana u glavni ekran. Umesto toga, moći ćete da kontrolišete klima uređaj pomoću tastera osetljivih na dodir koji se nalaze ispod velikog ekrana.

Biće nekih promena na motorima gde bi ažurirana MRA platforma trebalo da se isplati u pogledu efikasnosti i praktičnosti. Očekujemo sve više i više elektrificiranih pogonskih sklopova, a možda i četvorocilindričnih modela tipa C 53 i C 63 kompanije AMG, ako su glasine tačne.

T-Model je, naravno, set, na osnovu kojih bi se stvorila derivat terensko koji će se takmičiti sa Audi A4 Allroad. Pored toga, Kina dobija dugu verziju stepenastog zadka. Kada će biti predstavljen novi Mercedes C-Class? Pretpostavljamo proleće 2021. za sedan.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close