Automobili

Mercedes-AMG SL (2021) uhvaćen sa manje kamuflaže

Duhovni nasljednik 300 SL-a uzima oblik 2021. bi trebala biti godina u kojoj Mercedes (konačno) predstavlja potpuno novu generaciju SL-a. I doslovno mislimo na potpuno novi – novi dizajn, nove tehnologije, nove pogone. Roadster je još uvijek u fazi razvoja i ove najnovije špijunske fotografije pokazuju dosadašnji napredak. 

Srećom, Mercedes sada počinje testirati automobile koji su malo manje maskirani od prototipova koje su ranije vidjeli. Ovdje je ovaj Erlkönig i dalje prekriven maskirnim filmom u cijelom tijelu, ali barem su neki dijelovi automobila jasnije vidljivi nego prije. 

Primjerice, rešetka je djelomično vidljiva, a donji dio branika je jasnije vidljiv. Na krmi je nestao pogrešni spojler poput patke, što rezultira čišćim i elegantnijim izgledom. Četverostruki ispušni sistem također se razlikuje kod ovog prototipa, iako u ovom trenutku ne možemo reći je li ovo konačna postavka ili nije. 

Novi SL kombinovaće dizajn inspirisan originalnim 300 SL sa naprednim tehnologijama pogona i šasije koje je direktno razvio AMG. To je prvi put da je odjel za performanse brenda uključen u razvoj SL-a. Iz tog će se razloga svaki novi SL zvati i Mercedes-AMG. Smatra se da Affalterbach radi na brojnim opcijama motora, uključujući plug-in hibridnu varijantu kao vodeću. Ovaj model, s privremenom oznakom SL73e 4MATIC + Hybrid, namijenjen je kombiniranju biturbo V8 s električnim motorom i na taj način postiže sistemsku snagu od 800 ks (596 kilovata) i obrtni moment od 1.000 njutn metara. 

(Pozdrav iz bivše SL 65 s V12.) Ispod će SL 63 ponuditi purističnije iskustvo zahvaljujući biturbo V8 bez električne podrške i najveće snage od 612 ks (453 kW). Činjenica da Mercedes testira nešto manje zakamuflirane prototipove novog SL-a navodi nas da vjerujemo da kompanija ide naprijed s razvojem, a puni debi vidimo kasnije ove godine. 

Međutim, prodaja će započeti tek početkom 2022. godine. ) Ispod toga, SL 63 će ponuditi purističnije iskustvo zahvaljujući twin-turbo V8 bez električne pomoći i najveće snage od 612 ks (453 kW). Činjenica da Mercedes testira nešto manje kamuflirane prototipove novog SL-a navodi nas da vjerujemo da kompanija ide naprijed s razvojem i puni debi vidimo kasnije ove godine. Međutim, prodaja će započeti tek početkom 2022. godine. ) Ispod toga, SL 63 će ponuditi purističnije iskustvo zahvaljujući twin-turbo V8 bez električne pomoći i najveće snage od 612 ks (453 kW). 

Činjenica da Mercedes testira nešto manje zakamuflirane prototipove novog SL-a navodi nas da vjerujemo da kompanija ide naprijed s razvojem, a puni debi vidimo kasnije ove godine. Međutim, prodaja će započeti tek početkom 2022. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close