Automobili

Restilizovani BMV serije 3 – Facelift za sedan i karavan

Već 3 godine je na tržištu aktuelni BMV serije 3 , 7. generacija koja odgovara slatkom imenu G20 (G21 za karavan). A porodični sedan ostaje pravi uspeh za bavarskog proizvođača. Stoga se operacija restilizacije još uvek željno iščekuje. Naročito sa najnovijim estetskim razvojem BMV-a , bilo da su velike nozdrve ili destrukturirana svetla.

Ali budite sigurni, ništa od toga na novoj restilizovanoj seriji 3, koja je upravo predstavljena. Proizvođač mu nudi fejslift kako bi mirno pristupio drugoj polovini životnog ciklusa, već u pogledu dizajna, ali i modifikacija enterijera, ali i tehnoloških inovacija. I kao što vidite, ogromnoj rešetki nije mesto na fejsliftovanim G20 i G21.

Galerija: 2022 BMV serije 3 Limuzina (Restile)
2022 BMV 3 limuzina
31 Slike
Spolja diskretan facelift
Što se tiče vizuelnog redizajna eksterijera, BMV nežno menja dizajn. Prednji i zadnji pragovi su ipak diskretno ažurirani, „pasulj“ su nove šipke učinili malo impozantnijim, a puni LED farovi su sada znatno ravniji nego ranije. Adaptivni matrični LED farovi sa funkcijom ukrštanja takođe su dostupni kao opcija, prepoznatljivi po plavim akcentima u unutrašnjosti.

Oni koji više vole sportski izgled i dalje mogu da se odluče za M sport paket i po prvi put da naruče M Sport Pro paket. Ovo poslednje uključuje, pored poznatih sportskih ukrasa, M svetla i M sportski kočioni sistem sa crvenim kočionim čeljustima. Pored toga, izbor boja eksterijera zaokružuju siva “Skiscraper Grau metallic” i siva “Brooklin Grau metallic” varijante. U ponudi su i specijalne boje „Frozen Pure Grei metallic” i „Frozen Tanzanite Blue metallic”.

Galerija: 2022 BMV serije 3 Touring (facelift)
2022 BMV serije 3 Touring
35 Slike
Više ekrana i iDrive 8
Unutrašnjost limuzine serije 3 i serije 3 Touring sada nudi novi veliki zakrivljeni panel, koji se sastoji od ekrana od 12,3 inča iza volana za instrumentaciju i ekrana od 14,9 inča u centru kontrolne table, kao na nedavnom BMV i4 . Pokreće najnoviji softver za informacije i zabavu, iDrive 8. Dugmad i kontrole su takođe značajno smanjene, tako da su glasovne i dodirne kontrole i dalje istaknute u BMV-u. O kontroli: menjač menjača 8-brzinskog automatskog menjača je takođe redizajniran.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close