Automobili

Prvi Tesla Hot Vheels razmere 1:1 debituje na MiMo 2023

Svaki auto-entuzijasta se bar jednom poigrao sa Hot Vheels automobilom , čak i ako se kladimo da se to ponavljalo nekoliko puta tokom vremena . I da, čak i vi koji čitate ove redove, spremni smo da se kladimo, jeste. Mi smo velika grupa.

Umereni modeli sa zadivljujućom grafikom i opakom estetikom za strelice po bilo kojoj vrsti ravne površine. Imali su samo jednu manu: bili su premali . Naravno, bili su (i jesu) u vašem džepu i na policama, ali da li želite da budete zadovoljni time što možete svojim rukama da dodirnete model u razmeri 1:1?

Model na slavinu
Kao što je dr Frederik Frankenštajn rekao ” Može se! “. I mi u Motor1 i InsideEVs smo to uradili, prirodno blisko sarađujući sa Hot Vheels-om. Tako je rođen prvi Tesla Model 3 Hot Vheels u razmeri 1:1. Oštar, zabavan i tih. Tačno kao modeli američke kompanije.

Projekat koji je krenuo od klasičnih Hot Vheels boja : satenska anodizirana plava pozadina na kojoj je rekreirana grafička livreja koja se odnosi na starije modele, u beloj i narandžastoj boji, sa geometrijskim uzorkom koji je razbijen samo plemenskim koji zauzima ceo gornji deo deo profila .

A pošto se radi o električnom automobilu, nisu mogli da izostanu „naelektrisani” detalji: munje napravljene od reflektujućeg materijala, koje probijaju plavo i ukrštaju se sa grafičkim uzorkom. Hot Vheels logo je takođe reflektujući, u klasičnoj boji sa crvenom pozadinom i žutim slovima, koji se protežu od luka prednjih točkova do zadnjih vrata.

Broj trke – naravno #3 – na bočnim stranama završava posao .

Mukotrpan posao kustosa Tittarelli Lukuri Custom , rimske kompanije za automobile po meri koja je postala poznata u Italiji i šire po seriji jedinstvenih omotača.

Loše? Ne, veoma loše
Tesla Model 3 Hot Vheels nije samo transformisan u grafiku karoserije: originalne felne su zamenjene kompletom 19″ OZ Racing Superturismo Aero-e , modelom kreiranim posebno za električne automobile visokih performansi koji mogu da smanje aerodinamiku. turbulencija koju stvaraju točkovi. Takođe su specifične gume Good Iear Eagle F1 Asimmetric 6 , sportski model visokih performansi pogodan za električne automobile .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close