Automobili

Promocija Lancia Ipsilon Alberta Ferretti, zašto je to zgodno i zašto ne

U Casa Lancia, jedini model dostupan već neko vreme je Ipsilon , koji je međutim detaljno obnovljen, a takođe je predložen sa novim ponudama takođe u junu. Među različitim verzijama, tu je specijalna serija Alberta Ferretti sa specifičnim bojama, završnim obradama i materijalima, koja je u promociji sa Lancia Piu formulom , ako se u zamenu isporuči automobil koji treba da se raspadne.

Nabavna cena Lancia Ipsilon 1.0 FireFli 70 CV Hibrid Alberta Ferretti iznosi 19.900 evra, što pada na 17.300 evra bez finansiranja, odnosno na 15.500 sa subvencionisanim finansiranjem.

Zatim se plaća akontacija od 3.153 evra, dok su mesečne rate 35 od 189 evra (TAN 7,99%, APR 10,28%); na kraju je maksi rata od 9.219 evra, što je takođe zagarantovana buduća vrednost. U slučaju vraćanja ili zamene, ograničenje koje se ne sme prekoračiti je 30.000 km, sa prekoračenjem od 0,1 € po kilometru.

Rate uključuju polisu stakla i osiguranje guma; treba napomenuti da se sa onlajn kupovinom ove i drugih verzija, ali ne i Ecochic GPL, dodaju dve godine besplatnog produženja garancije.

Prednosti
Ponuda Lancie za Ipsilon Alberta Ferretti omogućava vam da automobil dobijete sa popustom od 4.400 evra, što je prilično mnogo u odnosu na početnu cenu. Akontacija je oko 3.150 evra, a vrednost mesečne rate je takođe ograničena na 189 evra, uključujući usluge i troškove naplate.

Nedostaci
Da biste pristupili ponudi, potrebno je vozilo koje treba rashodovati , što stoga ne pokriva troškove avansa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close