Vesti

Otac Stefana Filića (18) kaže da bol neće proći,a praznina je sve veća

Javno tužilaštvo iz Smedereva je podiglo optužnice protiv dvojice mladića  Nikole B. (20) i Mitra P. (20) iz Velike Plane,koji se terete za ovu tragediju kada su na smrt pretukli mladog Stefana.

Iako je pravda doneta da se uhapse ova dva mladića,nama naše dete ništa neće vratiti u naručije,ovo mora biti opomena sistemu i svakome da svako ko počini zločin mora biti najstrožije kažnjen.

Stefanov otac Nikola govori kako su njegovog sina 2februara na smrt pretukli dvojica mladića koji se sada terete za teško ubistvo.Nažalost ugašen je jedan mladi život,kada su mladici bez razloga istukli stefana,sa njim je u tom trenutku bio njegov mlađi brat Andrija.

Apelujem da pravda mora biti sprovedena i da budu najstrašnije kažnjeni,da se ovo više nikad ne bi dogodilo i da roditelji ne bi patili kao mi.

Bol je sve veća,svima su nam se životi promenili,više ništa nije isto.Nemam reči što bi moglo da opiše kako se oseća cela Stefanova porodica.

– Nismo hteli da reagujemo, jer zaista nismo imali snage. Istina je, zapravo, da je Stefan pokušao da zaštiti drugog mladića, druga, koga je jedan od napasnika ćušnuo bez razloga. Obratio mu se ljudski, čak ga je i potapšao po ramenu. To je bilo sve. Posle tih reči je mučki izudaran, do smrti.

Izvor: detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close