Automobili

Novi BMV Ks1 ide u montaži

Najmanji od Ks-a biće potpuno prepravljen.
BMV Ks1 tek treba da smanji svoje zube protiv Audi K3 i Mercedes-Benz GLA. BMV je stoga u procesu razvoja nove generacije krosovera kako bi mu pružio drugu šansu.

Proizvođač je već potvrdio da će model stići „i sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i sa potpuno električnim pogonom“, a imamo i nove špijunske fotografije na kojima se vidi termička verzija.

Ove slike su napravili naši prijatelji iz Motor.es-a i prikazuju prototip kamufliran na planinskim putevima negde u Evropi. Posle probne sesije na Nurburgringu prošlog meseca, novi Ks1 se tiho kotrlja da bi podesio podešavanja ogibljenja i upravljanja.

Galerija: špijunske fotografije BMV-a Ks1 – jun 2021
BMV Ks1 špijunska fotografija
6 Slike
Ovaj prototip nosi elemente proizvodnog modela, nažalost, teško je zamisliti dizajn ove nove generacije. Novi Ks1 biće veći od svog prethodnika i ovaj prototip bi mogao da sakrije tragove o verziji dugog međuosovinskog razmaka za kinesko tržište. Pogled na zadnju četvrtinu ploče otkriva da kamuflaža skriva stvarnu veličinu i oblik, što bi mogao biti pokazatelj da je u toku malo duži crossover.

Takođe je vredno napomenuti da će položaj kvaka na vratima biti ispod onih lažnih belih nalepnica na vratima. Još jedna stvar koju bismo želeli da istaknemo je da rešetka u ovom trenutku ne izgleda preveliko .

Manji član BMV-ove porodice Ks držaće se platforme sa pogonom na prednje točkove, ali će skuplje i moćnije verzije biti dostupne kao opcija sa sistemom pogona na sve točkove. Očekuje se kompletna paleta benzinskih, dizel, hibridnih i potpuno električnih pogonskih agregata, čiji će poslednji biti predstavljeni prvog dana. BMV bi mogao da predstavi novi Ks1 pre kraja godine i da započne prodaju nekoliko meseci kasnije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close