Automobili

Nova Honda Civic

Preuzete iz patentnih crteža, evo prvih slika nove japanske limuzine koja se očekuje 2022. Nova generacija Honda Civic imala je neočekivani neslužbeni debi prošlog mjeseca, kroz dvije odvojene prijave patenata koje su “otkrili” i na svijet izveli forumi Civic XI. 

Zahtjevi su se odnosili na limuzinu s 4 vrata, kao i na hečbek s 5 vrata, i omogućavaju nam prvi uvid u jedanaestu generaciju japanske limuzine prije stvarnog debija zakazanog za sljedeću godinu. Naš grafički tim nije gubio vrijeme na oživljavanju dizajna pružajući nam seriju ekskluzivnih rendera u boji koji pregledavaju kako bi mogla izgledati sljedeća Honda Civic sa nekim zanimljivim detaljima. 

Manje agresivan i više “američki” Da bismo vidjeli rezultat, čini se da Honda Civic iz 2022. godine mora imati trezveniji dizajn od trenutne generacije, još uvijek na tržištu do sljedeće godine. 

Usvaja neke stilske elemente starije sestre Honda Accord i hibridnog Insight (trenutno se ne nudi u Evropi), primjetan prijenos u prednjoj masci i farovima, iako prikaz ovdje malo odstupa pokazujući odvojene prednje usisnike za zrak.

Nova Honda Civic (2022), generacija 2022 Honda Civic Sedan Rendering 5 Photos Nadalje, u usporedbu sa crtežima naši grafički dizajneri dodali su one elemente za koje je logično očekivati ​​da će biti dostupni u cjeniku, poput većih kotača sportskog dizajna i krovnog prozora, plus ostali detalji koji dodaju dubinu prikazivanja. Imenovanje 2021. godine.

Očito je da se slike moraju snimati s dužnim mjerama predostrožnosti, jer se i dalje mogu unijeti promjene u proizvodni model, koji bi trebao debitirati krajem proljeća 2021. “Nos” u boji tijela mogao bi biti crn ili hroman baš kao na Sporazumu. , npr. 

Više ćemo znati sljedeće godine, kada Honda objavi prve službene slike Civic-a 2022 koji će se lansirati globalno u dvije varijante limuzine, dok se verzija s dva vrata više neće nuditi zbog pada potražnje. Potvrđeni su i Si i Type R visokih performansi, koji će stići ubrzo nakon lansiranja osnovnog modela. koji bi trebao debitovati krajem proljeća 2021. “Nos” u boji tijela mogao bi biti crn ili hroman kao na primjer na Accordu. Više ćemo znati sljedeće godine, kada Honda objavi prve službene slike Civic-a 2022 koji će se lansirati globalno u dvije varijante limuzine, dok se verzija s dva vrata više neće nuditi zbog pada potražnje. 

Takođe su potvrđeni Si i Type R visokih performansi koji će stići ubrzo nakon lansiranja osnovnog modela. koji bi trebao debitovati krajem proljeća 2021. “Nos” u boji tijela mogao bi biti crn ili hroman, kao na primjer na Accordu. Više ćemo znati sljedeće godine, kada Honda objavi prve službene slike Civic-a 2022 koji će se lansirati globalno u dvije varijante limuzine, dok se verzija s dva vrata više neće nuditi zbog pada potražnje. 

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close