Automobili

Nissan Z Nismo (2023) prvi put viđen kao Erlkonig

Imamo dobre vesti za ljubitelje japanskih sportskih automobila dok prvi put vidimo Nissan Z Nismo u razvoju. U galeriji se nalaze dva različito kamuflirana vozila na autoputu Angeles Crest, koji prolazi kroz planine San Gabriel u okrugu Los Anđeles, Kalifornija.

U poređenju sa običnim Z (vidi dole), Nismo ima agresivniji prednji kraj sa debljim razdelnikom. Automobil sa kamuflažnim omotom pokazuje novu šipku koja se proteže kroz nos, formirajući mali ulaz između haube i centralnog ulaza.

Z sa crnom platnenom oblogom ima par otvora za ventilaciju na haubi. To sugeriše da bi mogao biti dostupan redizajniran oklop sa kanalima. Međutim, izgleda da maskirni automobil nema ove otvore.

Galerija: Nissan Z Nismo (2023) Erlkonig
Nissan Z Nismo (2023) prototip
8th Slike
Sa strane, pragovi izgledaju deblji. Automobil se vozi na točkovima sa devet krakova obojenim u crno. Ima crvene kočione čeljusti. Pozadi, Nissan Z Nismo ima spojler na vratima prtljažnika. Donji deo zadnjeg branika ima novi dizajn. Izgleda da je izduvni sistem nepromenjen.

Pogonski sklop modela Z Nismo je misterija. Postojeći model isporučuje 400 KS (298 kilovata) i obrtni moment od 475 Nm od 3,0-litarskog tvin-turbo V6. Očekujemo da Nismo imali više snage od standardne verzije, ali još ne znamo koliko više.

Trenutni Z je dostupan ili sa šestostepenim manuelnim ili devetostepenim automatskim pogonom na zadnje točkove. Nije jasno da li će Nismo takođe nuditi obe varijante.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close