Automobili

Mitsubishi lansira L200 Savana Sertoes, ograničen za Brazil

Prvo lansirano 2022. godine, specijalno izdanje Sertoes upravo se vratilo u portfelj pikapa Mitsubishi L200 Triton u Brazilu.

Sada je baziran na verziji Savana , a ne više na Sport varijanti, ali nastavlja da odaje počast čuvenom reliju i ograničeno je izdanje, proizvedeno je samo 100 primeraka, ponuđeno po predloženoj ceni od 311.990 realnih, što je ekvivalentno nešto više od 59.000 evra .

Dodirnite narandžasto
Na estetskom nivou, L200 Triton Savana Sertoes ima narandžaste umetke raspršene u različitim spoljašnjim i unutrašnjim detaljima , pored logotipa i slova koji identifikuju verziju. Lista uključuje nalepnicu na dnu vrata, umetke na branicima, rešetku i haubu .

Svi elementi su u kontrastu sa Concrete Grei farbom na karoseriji i zatamnjenim točkovima od 17 inča. Kompletan paket čine krovni nosač i disalica, kao i plastične obloge luka točkova i zatamnjena završna obrada umesto prošlogodišnjeg hroma.

Unutar kabine, šara narandžastih akcenta se ponavlja oko ventilacionih otvora i centralne konzole. Takođe na panelu je ploča za verziju koja se estetski uklapa sa ostalim narandžastim detaljima .

Vrhunska oprema
Lista opreme uključuje multifunkcionalni volan, ručicu za menjanje brzina, dvozonski klima uređaj, automatski pilot, električno podesivo vozačko sedište, senzor za kišu, senzor sumraka, parking senzor, kameru za zadnji pogled, spuštanje, sedam vazdušnih jastuka, 7″ JBL multimedija.

Ispod haube, Mitsubishi 2.4 turbodizel motor razvija 190 KS snage i 430 Nm obrtnog momenta, ponovo povezan sa 6-stepenim automatskim menjačem. Hvaljeni 4k4 pogonski sistem L200 je standardan i ima četiri različita režima vožnje. Postavljena posebno za terensku upotrebu, verzija Sertoes takođe ima gume Goodiear Vrangler Duratrac 265/70 R17 i kapacitet uranjanja od 70 cm.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close