Automobili

Mini Countriman (2024): Nova električna verzija potpuno neskrivena

Novi Countriman: Kamuflirane prototipove, sa žutom i šarenom folijom, zvanične i nezvanične, već poznajemo dovoljno dobro. Ali sada su naši stručnjaci dobili slike neskrivenog zemljaka iz SAD.

Jedna slika prikazuje veće vozilo sa kamerom na krovu; sam Countriman nosi malu GoPro kameru iznad vetrobranskog stakla. Tako da izgleda kao da su fotografije ponovo snimljene tokom snimanja – tako je nedavno bilo sa špijunskim snimcima novog mini troja vrata sa električnim pogonom .

Galerija slika: Mini Countriman 2024 neskriveni špijunski snimci
Špijunske fotografije Mini Countrimana 2024
3 Slike
Na slikama se vidi dobro poznata silueta, ali se prvi put jasno vide farovi. Oni su znatno ugaoniji od Mini Coopera. Žuti S je ukrašen na rešetki, tako da je to potpuno električni Countriman SE All4 sa pogonom na sva četiri točka od 200 kV i baterijom od 64 kVh .

Tehničke podatke o pogonu i bateriji već je otkrila šefica brenda Stefanie Vurst. Informaciju je kasnije dopunilo i malo ispravilo odeljenje mini štampe . Nakon toga, pogon na sve točkove ima 230 kV u režimu pojačanja i ima bateriju od 64,7 kVh (zaokruženo 65 kVh). Postojaće i dve druge električne verzije:

 Mini kantrimen E    Mini Countriman SE All4 Mini Countriman JCV

pogon FVD sa 140 kV 230kV AVD AVD sa >230 kV
baterija 54kVh 65kVh verovatno 65 kVh
Domet ne oko 450 km ne
Rešetka ima valovitu strukturu i ispod nje panel sa prorezom – troja vrata i ovde izgledaju potpuno drugačije:

U profilu izgleda kao da je krov jasno nagnut unazad. Pored toga, primetan je debeo panel na C-stubu, čija namena ostaje nejasna. Kao i kod Mini Cooper SE, zadnja svetla pokazuju britanski Union Jack, ali nisu trouglastog, već skoro pravougaonog oblika, čime se naglašava visina modela. Ispod se nalazi i masivni branik sa srebrnim ukrasima; ukrasna traka iste boje naglašava bočne pragove.

Dužina novog Kantrimena je već zvanično poznata: meriće 4,43 metra i stoga će biti 13 centimetara duži od odlazećeg modela. Visina je, pak, porasla za skoro šest centimetara na 1,61 metar. Tehnička osnova je arhitektura pogona na prednje točkove FAAR, na kojoj je zasnovan i nešto duži BMV iKs1 .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close