Automobili

Mazda 6 (2021): Homura specijalni model i tehnološka ažuriranja

Relativno stara serija se finim podešavanjem održava svežom
Za modelnu 2021. godinu, Mazda 6 se malo usavršava i donosi ekskluzivne karakteristike opreme u seriju modela srednje klase sa posebnim modelom Homura . Svi motori sada ispunjavaju zahteve Euro 6d-ISC-FCM standarda emisije. Inače, dizel agregati više nisu dostupni u 6, samo benzinskim motorima sa 145, 165 i 194 ks.

Specijalni model, koji je dostupan za Mazda 6 karavan, zasnovan je na najvišoj liniji opreme Sports-Line. Postiže iznad svega svojim ekskluzivnim enterijerom u bordo koži. Dekorativne trake u crnoj liniji kose sa crvenim šavovima na kontrolnoj tabli i vratima takođe podvlače visokokvalitetni enterijer. Inače, „Homura“ na japanskom znači „plamen“.

Vozačka i suvozačeva sedišta sa električnim podešavanjem sedišta i klima uređajem obezbeđuju veću udobnost. Vozačko sedište je opremljeno funkcijom dvostruke memorije za podešavanje sedišta i naprednim head-up displejem. Dva spoljna sedišta pozadi su takođe opremljena grejanjem sedišta. Spolja je specijalni model predstavljen sa 19-inčnim alu felnama i poklopcima spoljnih ogledala u crnoj boji.

Za novu modelnu godinu, Mazda 6 je sada dostupna i sa popularnim spoljnim lakom u polimetalno sivoj boji, metalik. Čak i u osnovnoj verziji, Mazda6 je sada opremljena DAB + digitalnim radio tjunerom i ima dva dodatna zvučnika. Standardna integracija pametnog telefona putem Apple CarPlai sada takođe radi bežično (od Center-Line).

A šta košta Mazda 6 modelne 2021. godine? Jedan se oslanja na prilično opsežnu opremu koja se već nalazi u bazi. Ovo se naziva „Prime-Line“ i dostupno je samo za karavan sa 145 KS. Uključeni su potpuno LED farovi, dvozonski automatski klima uređaj i razni sistemi pomoći. Isto važi i za napredni head-up displej. Cena: 29.190 evra.

Limuzina Mazda 6 počinje sa 35.190 evra kao ekskluzivna linija sa 165 KS. A specijalni model? „Homura“ je dostupna samo u kombinaciji sa 194 jakim benzinskim motorom i isključivo kao karavan. Ovde se sa sigurnošću može govoriti o punoj opremi, jer osim metalne boje u ponudi nema drugih dodataka. Cena: 43.590 evra.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close