Uncategorized

KSKSL test centar, 100 automobila za testiranje na Sajmu automobila u Parizu 2022

Četiri meseca od Salona automobila u Parizu 2022 , zumirajte centar za testiranje koji će omogućiti posetiocima koji žele da dođu i testiraju automobile po svom izboru. Zaista, organizatori su planirali KSKSL test centar sa ne manje od 100 vozila za testiranje. 100 stručnjaka za proizvode će biti tu da savetuju posetioce, dok bi tokom nedelje trebalo preći 100.000 km.

Kao što znamo, kada je u pitanju kupovina automobila, ništa nije bolje da pokušate da dobijete objektivno mišljenje. Cilj ovog testnog centra je stoga da efikasno pomogne posetiocima da otkriju najnovije inovacije na tržištu, od gradskih automobila do SUV vozila, uključujući limuzine i kupe. Svi motori će takođe biti predstavljeni: prilika da isprobate hibridni, punjivi hibrid, ali i očigledno električni ili čak vodonik . Termo će takođe biti tamo.

Za one koji žele da iskoriste ovaj centar za testiranje biće ponuđena dva kursa, 20-minutni Discoveri kurs i još 40-minutni Premium. I nema potrebe da napuštate izložbeni centar Porte de Versailles da biste mu pristupili, centar za testiranje će biti dostupan direktno sa ulaza u hale 3, 4 i 6.

Planirani su i produženi termini, od utorka do subote od 9.30 do 21.30, a u nedelju od 9.30 do 17.00 časova. Prilika da je iskoriste i oni koji bi došli na kraju dana, posle posla.

„Mondial će biti izlog revolucije u toku i zbog toga će biti iskustveniji nego ikad!“ objašnjava Serge Gachot, direktor Mondijala. “Posle dve godine zdravstvene krize, ovaj događaj će posvetiti dugo očekivanoj sreći da se nađemo na ovoj velikoj automobilskoj proslavi. Brendovi treba da pronađu svoju publiku u stvarnom životu. Suočeni sa automobilskim sektorom okrenutim budućnosti i srce tolikih revolucija, ljudi treba da dodirnu, da pokušaju, da osete… Morali smo da uradimo to veliko!” .

Sajam automobila u Parizu 2022. biće održan u Port de Versaju u Parizu od 18. do 23. oktobra 2022. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close