Automobili

Kompaktan, praktičan i jeftin: kamp kućica Lada za 13.200 €

Ovo bi mogao biti san mnogih vozača, s obzirom na letovanje …
Iako je leto zaista ovde (mada ne svuda …) i sa globalnom pandemijom putovanja su sve restriktivnija, za mnoge je to prilika da isprobaju nove stvari. A zašto ne i auto -dom?

Danas vam predstavljamo malo poseban model jer je zasigurno najjeftiniji na tržištu. Ovo je Lada Granta, koju je pripremio specijalistički obrazac Luk.

Možda ime Lada Granta ne zvoni, ali … možda Dacia Logan više govori? Dva nočbeka limuzine zaista dele svoju bazu. I tako se Lada ovde pretvara u ovu vrlo jeftinu kamp -kućicu.

Galerija: Lada Granta Camper
Lada Granta
4 Slike
Na ruskom tržištu njegova cena je izuzetno niska: ne manje od 1.150.000 rubalja, što je po sadašnjem kursu ekvivalentno oko 13.200 evra. Zaista veoma atraktivna cena, koja u slučaju najopremljenije varijante modela iznosi 1.800.000 rubalja (oko 20.700 evra).

Po ovoj ceni, sigurna je opklada da bi, uprkos izgledu koji je možda malo spartanskiji od ostalih modela, mnogi kupci to sebi priuštili. Osim što se nažalost ne prodaje u Francuskoj. Bar ne koliko mi znamo.

Mereći svega 5,0 metara, nudi sve potrebno za avanture svoja dva stanara. A sve zahvaljujući pickup varijanti ruskog modela (koju Dacia , inače, ne prodaje kod nas), koja nosi dodatnu težinu kao pravi šampion.

Šta on nudi? Među opremom se nalazi krevet dužine 1,98 metara i širine 1,58 metara, potpuno opremljena kuhinja, sa štednjakom na gas, sudoperom, ormarom i frižiderom od 60 litara.

Tu je i kupatilo sa umivaonikom, toaletom i tušem, kao i rezervoar za vodu od 70 litara i rezervoar za otpadnu vodu od 45 litara. Da li biste otišli ​​na put na brodu?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close