Automobili

Jeep Vrangler i još mnogo toga, iznenađenja za Uskršnji safari 2023

Uskrs se bliži, a sa njim i pedeset sedmo izdanje Uskršnjeg džip safarija , paganskog Uskrsa za ljubitelje američkog društva. Festival koji već 57 godina okuplja entuzijaste iz celog sveta u Moabu (Juta), obećanoj zemlji džipova.

Za 2023. godinu, imenovanje je od 1. do 9. aprila i, po tradiciji, Dom će predstaviti neke koncepte koji će tako i ostati. U međuvremenu su objavljeni prvi tizeri koji predviđaju neke estetske detalje.

Označite stazu
Budući da je ovo događaj koji slavi terensku vožnju u svakom elementu, prirodno je da su prvi tizeri imali Jeep Vrangler kao protagoniste , najveći džip džip ikada i njegovu pikap verziju, Gladijator .

Počevši od poslednjeg, tizer posvećen njemu naglašava nedostatak vrata i velikih kvrgavih guma, postavljenih u lukove točkova iz kojih niču blatobrani veličine KSKSL. Zatim postoji još jedan skoro skriveni detalj: retrovizor postavljen na blatobran, a ne više na prednji stub.

Drugi tizer, onaj posvećen Vrangler- u , manje je fluorescentan i prikazuje ogromna cevasta vrata i reči „džip“ i „Rubikon“ sa plavim profilom, bojom koja identifikuje 4ke varijante – one sa priključkom – Kuća. Terensko vozilo, dakle, da bi se pokazale prednosti elektrifikacije kada su terenska vozila u pitanju .

Ekstremni koncepti, dakle, ali ne samo. Zaista, u saopštenju za štampu Jeep ih naziva „markerima staza“, što se može prevesti kao „markeri putanje“. Stoga ne treba misliti da bi se ovi prototipovi mogli masovno proizvoditi u budućnosti, ali bi neka predložena rešenja mogla naći prostor na budućim modelima Kuće.

Naelektrisana i električna
Da li će koncept zasnovan na Rubikonu biti elektrifikovan ili ne, i dalje je misterija, dok je jasno kako će biti mesta za hibridne i električne džipove na Uskršnjem Safariju 2023. Zapravo, u novoj rundi tizera, Kuća otvoreno govori o elektrifikacija uporedo sa konceptom terenske sposobnosti. I objavljivanje novih tizera.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close