Automobili

Jeep Avenger: predstavljanje planirano na Salonu automobila u Parizu

Pre nešto više od mesec dana, Jeep je predstavio prve zvanične fotografije svog novog modela , malog 100% električnog urbanog SUV-a sa evokativnim imenom: Avenger. To označava ulazak u novu potpuno električnu eru u Jeep-u u godinama koje dolaze.

DŽip danas najavljuje da će Avenger svoj prvi zvanični izlet izvesti na Salonu automobila u Parizu, koji će se održati u Port de Versaju od 17. do 23. oktobra. Biće predstavljen novinarima i javnosti na konferenciji za novinare koju će organizovati Christian Meunier, izvršni direktor Jeep-a, u ponedeljak 17. Prednarudžbe verzije za lansiranje biće dostupne odmah po završetku konferencije.

Galerija: Jeep Avenger (2023)
Električni džip Avanger
5 Slike
Štand džipa će u potpunosti biti posvećen novom Avengeru. Prema Jeep-u, “štand prikazuje živahan, dinamičan energičan izgled sa scenom napravljenom od gromada” . Ovaj novi SUV trebalo bi da ponudi sve mogućnosti džipa dok je prilagođen evropskom tržištu, koji može da obezbedi 400 kilometara autonomije prema brendu. DŽip najavljuje da će u njegovom Avengeru biti na raspolaganju dosta prostora za putnike i prtljag u modernom i tehnički naprednom enterijeru.

Pariz-motor-shovPratite sve vesti na Mondial de l’Auto
“Novi Jeep Avenger predvodi uvođenje niza potpuno novih, potpuno električnih džipova u Evropi. Kada bude predstavljen na Salonu automobila u Parizu, pokazaćemo zašto je odlična alternativa trenutnim igračima u segmentu. Jeep Avenger je važan korak u našim planovima rasta na ključnim evropskim tržištima, kao što je Francuska, i na našem putu da postanemo prvi svetski SUV brend sa nultom emisijom.

Dok se ceo asortiman Jeep-a već nudi u elektrificiranoj verziji u Evropi, Avenger će biti prvi 100% električni automobil marke. Do 2025. godine, Jeep će u svoju ponudu uvesti četiri nova potpuno električna vozila.

Galerija: Jeep Vagoneer S (2024)
2024 Jeep Vagoneer S
5 Slike
Dva od njih su već otkrivena, Jeep Recon i Vagoneer”S, koji će biti SUV srednje veličine, veći od Avengera. Prvi korak pre nego što ceo asortiman bude 100% električni u Evropi 2030. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close