Automobili

Irski zeleni Porsche 911 iz kompanije Gunther Verks: Ukusna zelena

Specifikacija obilaska pruža mu veću udobnost za redovna putovanja
Gunther Verks dovršio je još jedan divan Porsche 911 iz generacije 993 . Tamo se ovaj jedinstveni komad naziva „Irska zelena komisija“. Imenovanje je samorazumljivo kada se gleda lakiranje. Konačno zeleno po našem ukusu!

Irska zelena boja fantastično se slaže sa zaobljenim linijama karoserije, posebno velikim zadnjim blatobranima. Gunther Verks dodaje kontrast ostavljajući ugljenična vlakna ispod izložena nekoliko traka i krova. Sa strane su lagane zlatne pruge, a točkovi sa pet krakova u stilu čuvenih Fuchs naplataka imaju odgovarajuću boju.

Unutra se nalazi mešavina engleske kože, alkantare boje antracita i puno ugljeničnih vlakana. Kupac je takođe od kompanije Gunther Verks naručio Touring specifikaciju koja obezbeđuje deblje kožne presvlake u unutrašnjosti i dodatnu zvučnu izolaciju. To znači da je fokus više na svakodnevnoj vožnji nego na čistim trkačkim stazama. Zeleni tahometar odnosi se na spoljnu boju.

Snaga dolazi iz 4,0-litarskog bokserskog motora kompanije Rothsport Racing, koji isporučuje 440 ks (324 kilovata) i 454 njuton metara. Ostala poboljšanja performansi uključuju Brembo kočnice i delove vešanja kompanije Eisenlohr Racing i JRZ Suspension Engineering.

Irska Zelena komisija deo je programa Gunther Verks 993 Remastered, koji je ograničen na 25 vozila. Kompanija je ovaj 911 prodala kroz partnerstvo sa kompanijom Pagani Beverli Hills i sarađivala sa osobom koja je naručila prilagođenu porudžbinu kako bi se u potpunosti ispunili tačni podaci.

Gunther Verks je predstavio svoje potpuno karbonsko telo za 993 generaciju 911 na Monterei Car Veek 2018. Koliku težinu štedi prekidač za lagani materijal, nije otkriveno. U poređenju sa standardnim kućištem, prednji i zadnji blatobrani su prošireni za tri centimetra. Pored toga, kompanija je ugradila spojler za ducktail u vrata prtljažnika, baš kao što je to učinio na 911 Carrera RS 2.7.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close