Automobili

Gigantski Audi Q9 ponovo primećen u Nemačkoj

Krosoveri su veliko tržište u modernoj auto industriji, a Audi veruje da ima mesta za još jedno. Ove fotografije prikazuju nemačkog proizvođača u procesu razvoja još jednog modela za svoj asortiman. Ovo je verovatno Q9, a kao što ime kaže, bio bi postavljen iznad Q7 i Q8 .

Audijevi inženjeri su ovu veliku mašinu pokrili sa puno kamuflaže i karoserije kako bi sakrili njen dizajn. Na prednjoj strani nalazi se masivna rešetka koja pomalo podseća na ribu sa otvorenim ustima. Prednja svetla su mala i zauzimaju gornje uglove lica vozila.


Pogled profila ističe veliku veličinu ovog Audija. Nos je tup, a profil je u obliku velike kutije. Linija krova je uglavnom ravna. Verujemo da će kada se ukloni kamuflaža, paneli karoserije biti oblikovani kako bi se sprečilo da luksuzni model bude previše ravan.

Pozadi, spojler pokriva gornji deo zadnjeg stakla. Donja vrata prtljažnika i branik imaju istaknute izvajane elemente koji dodaju vizuelni štih zadnjem delu.

S obzirom na veličinu modela, verovatno će biti dostupna tri reda sedišta. Međutim, postoji trend među ultra-luksuznim modelima kao što su novi Mercedes-Maybach GLS i Land Rover Range Rover SV da nude raspored sedišta u dva reda sa dosta prostora za noge za putnike pozadi. Ne treba isključiti mogućnost da Audi uradi isto.

Pogonski agregati dostupni u Q9 su još uvek misterija. S obzirom na Audijevu želju da smanji emisiju izduvnih gasova, hibridna i/ili plug-in hibridna postavka izgleda verovatno.

Glasine sugerišu da bi moglo da debituje 2022. Pored toga, ovo vozilo nosi kamuflažu koju Audi koristi za modele namenjene Kini. Postoje glasine da bi ga brend mogao prodati u Kini i Sjedinjenim Državama, ali ne i u Evropi .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close