Automobili

Ford, evo električne varijante novog Tourneo Courier-a

Predstavljen u Kopenhagenu, novi E-Tourneo Courier je multispace sa pet sedišta sa dizajnom inspirisanim SUV-om i dovoljno prostora za putnike i prtljag u kompaktnom otisku pogodnom za grad.

E-Tourneo Courier je jedno od 10 potpuno električnih vozila koje je Ford obećao da će ponuditi Evropi do 2024. kako bi postigao nultu lokalnu emisiju u toj oblasti do 2035. godine. Kompanija je planirala investicije od 50 milijardi dolara na globalnom nivou do 2026. godine sa ciljem dostizanja i premašivši 2 miliona potpuno električnih vozila do kraja te godine.

Avanturistički izgled
E-Tourneo Courier è stato sviluppato da zero per offrire un design spazioso e pratico in un pacchetto maneggevole e compatto. Gli sbalzi corti e le linee dirette e dirette rafforzano l’ampiezza visiva e la robustezza degli esterni, mentre il frontale solo per veicoli elettrici presenta una barra luminosa coast-to-coast dall’aspetto futuristico e la griglia diamantata cromata Ford.

Spazio e praticità
Il veicolo è stato sviluppato per trasportare comodamente cinque adulti e i loro bagagli, e con una praticità ottimizzata utilizzando un divano posteriore diviso 60-40 e oltre il 44% in più di spazio nel bagagliaio rispetto al precedente Tourneo Courier.

Putnici takođe imaju koristi od povećanog prostora za ramena i glave, kao i od niza praktičnih opcija za odlaganje, uključujući centralnu konzolu koja se može konfigurisati, skriveni prtljažni prostor i pretinac za rukavice od 44 litra .

Povezivanje
Digitalna iskustva u vozilu su usredsređena na zadivljujuću „digiboard“ instrument tablu koja ima potpuno digitalnu instrument tablu i SINC 4 infotainment koji se kontroliše preko velikog 12-inčnog ekrana osetljivog na dodir.

Potpuno povezana kabina uključuje bežičnu integraciju Android Auto i Apple CarPlai- a, kao i postolje za punjenje telefona kako biste ostali povezani u pokretu. Bežična ažuriranja mogu poboljšati funkcionalnost tokom vremena bez potrebe za posetom zastupniku.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close