Drustvo

Dr. Kon žestoko odbrusio svima Ja poštujem sve mjere a da li se vi pridržavate?

Naime juce objavljena fotrografija Predraga Kona naisla je na osudu i lavinu komentara

Predrag kon je juce uslikan kako sjedi u kaficu i pije kafu to je naislo na mnostvo komentara i osuda na drustvenim mrezama a ovaj je kratko odbrusio svima.

Svaki dan cu da sjedim i pijem kafu u jednom kaficu slobodno dodjite ponesite svoje aparate uslikajte me i pisite sta hocete ja postujem sve mjere treba da se vracamo svi u drustveni zivot uz postovanje mjera.

Dodao je na svom fb profilu na kojem je jako i aktivan i ioznosi sve svoje utiske i nezadovoljstvo gdje pojedini jedva cekaju da komentarisu i da ga osude na kraju kraje i on je samo jedan od nas i on je čovjek.

Podjestimo ovo je ta sporna fotografija o kojoj se toliko polemisalo juce na društvenim mrežama

Jedna gospdja je jako burno reagovala i bila jako razocarana dodavsi da njena djeca nikuda ne izlaze i ona takodje postuju sve mjere i pitala je zašto profesore ste pogazili svoje riječi jako ste me rauzocarali vjerovala sma vam.

Doduse Kon je jako cesto govorio kako mu nedostaje njegov omiljeni lokal da popije kaficu i vjerovatno je sporna fotografija tu i nastala jer konacno je dosao i taj momenat da se moze izaci i popiti pomenuta kafica.

izvor:www.detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close