Drustvo

Darija Kisic je progovorila o doktoru Nestorovicu.

Dr. Darija je rekla da njegov savet ne mozemo poslusati i da izadjemo da se zarazimo.Kisic je rekla u emisiji Hit Tvit da je doktor Nestorovic vrstan strucnjak u svojoj oblasti,ali da nije epidemiolog i da joj vise puta zadao glavobolju svojim izjavama.

Nikada struka nije stajala iza izjave da se radi o najsmesnijem virusu. Ja sam i pre toga i posle toga pricala epidemiološkim recnikom, ali to se nije toliko culo u javnosti kao ono sto on govori. On bi bio odlican ministar za optimizam,izjavila je doktora Kisic.

Ona je dodala da ne smemo poslusati njegovu izjavu da izadjemo i da se zarazimo.Virus jeste slabiji,i mala je verovatnoca da mozemo da se zarazimo,ali izlazemo se riziku jer bolest moze da se preventira.Dodaje da takvo misljenje ne moze prihvatiti.

Ona je rekla da je doktor Nestorovic beskrajno sarmantani da bi mnogi voleli da je bas takvo stanje,ali nije strucno misljenje.

Ni jedan epidemiolog nikada nije imao drugacije mišljenje.Cak se i on uvek slagao sa odlukama Kriznog štaba,rekla je doktorka Kisic u emisiji na Pinku.

Izvor www.detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close