Automobili

Damiano dei Maneskin novo je svjedočanstvo Maseratija

Danas, ponedjeljak 15. travnja, obilježava se Maserati Folgore Day, dan kojim se službeno obilježava ulazak tvrtke Trident u novu električnu dimenziju. Večeras će tvrtka sa sjedištem u Modeni predstaviti novi GranCabrio Folgore, a za debi je kreiran vrlo poseban video u kojem se pojavljuje Damiano David, frontman grupe Maneskin.

Izuzetno lice
Talijanskog pjevača i tekstopisca Damiana Davida, frontmena Maneskina, slavne grupe koja je također pobijedila na festivalu Sanremo 2021. i iste godine na Eurosongu, Maserati je odabrao kao svjedočanstvo za ulazak u svoju novu električnu eru.

U videu od 1:30 objavljenom na Maseratijevom YouTube kanalu, umjetnik se vidi kako izlazi iz zgrade na tipičnom talijanskom trgu (u neodređenom gradu) i ulazi u GranTurismo Folgore. Nakon nekoliko kilometara vožnje stiže na filmski set gdje mijenja automobile i sjeda za volan novog GranCabrio Folgore, električnog kabrioleta koji će biti detaljno otkriven večeras.

Damiano putuje raznim cestama kabrioletom, govoreći nam što znači biti Talijan, a zatim se penje na Grecale Folgore, treći električni proizvod tvrtke Viale Ciro Menotti.

Budućnost također s nultom emisijom
Maseratijeva električna ponuda bit će dovršena 2028. godine, kao što je sama tvrtka najavila početkom 2024. dijeleći svoju buduću stratešku viziju. Zapravo, 2025. godine superauto na baterije MC20 Folgore bit će dodan trima već spomenutim automobilima s nultom emisijom, jedan od prvih električnih automobila te vrste ikada.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close