Automobili

Dacia, budućnost prolazi kroz “Duster XXL” i brak sa Ladom

Bigster Concept predstavit će rumunjskog proizvođača u segmentu C, dok će Lada sve više biti na kvaliteti. Odličan odnos između kvalitete i cijene bio je jedan od ključnih elemenata oko kojeg je pod pokroviteljstvom strukturirano ponovno pokretanje brenda Dacia Renaulta 2004. godine. Danas rumunjska marka nastavlja da raste, ali ne samo u pogledu prodaje. 

Tijekom godina kvaliteta Dacia modela eksponencijalno je porasla i to će biti jedan od glavnih fokusa marke za njezin budući razvoj. Nova poslovna jedinica Dacia-Lada, najavljena jutros tijekom predstavljanja novog strateškog plana za obnovu, uklapa se u ovu perspektivu, tijekom koje je Dacia najavila svoju strategiju za sljedećih pet godina. 

Dvije marke će sve bliže surađivati ​​dijeleći tehnologije, a posebno platforme, s ciljem napada na Segment C, jedan od najkonkurentnijih na tržištu. Fokus na platformu CMF-B U narednih pet godina, Dacia (zajedno s Ladom) maksimalno će iskoristiti potencijal modularne platforme CMF-B, što će omogućiti prelazak sa 4 platforme na 1 i sa 18 tipova karoserije na 11. Sve više i više pažnje posvećivat će se kvaliteti, kao što je pokazala nova generacija Sandera, snažno raskidajući s prošlošću i predlažući nova rješenja za model i podižući ljestvicu opaženog kvaliteta na novi i viši nivo.

 Naravno, posebna pažnja se poklanja i održivoj mobilnosti. L ‘ Korištenje platforme CMF-B omogućit će razvoj mnogo više elektrificiranih modela, pozvanih da podrže Dacioin prvi električni, Spring. Konkretno, do 2025. godine vidjet ćemo debi još tri nova modela Dacia. 

Novi vrhunski model Još jednu vrlo važnu tačku u razvojnom planu rumunskog proizvođača predstavlja širenje asortimana prema novim i sve bogatijim kriškama tržišta, prije svega segmentu C. Ovdje će Dacia u narednim godinama ući s modelom izvedenim iz novi Bigster koncept. Radi se o prototipu dužine 4,6 metara, koji predviđa linije potpuno novog SUV-a koji će biti postavljen korak iznad Dustera. Još malo podataka koje je Dacia objavila o konceptu Bigster. Ono što je sigurno je da će pristup modelu biti vrlo “

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close