Automobili

Bugatti Chiron Super Sport, idealan automobil za McDrive?

Za one koji su već bili u McDrive -u sa svojim automobilom, po mogućnosti velikim, tačno je da se nekoliko trotoara koji se uz kut pod pravim uglom približavaju restoranu može znojiti. Zamislite da tamo odete automobilom čija četiri felne koštaju nekoliko desetina hiljada evra!

Ipak se radi o Bugatti Chironu koji je “primećen” pre nekoliko dana u McDonald’su u Dorlisheimu u Alzasu. Hiper automobil je takođe došao kao komšija jer se fabrička fabrika nalazi preko puta. Istina je da to što vozite Bugatti ne znači da s vremena na vreme ne možete pasti na mali hamburger! Očigledno je da vas kontrast tera na osmeh, kada naiđete na (a opet morate imati sreće) hiper automobil ispred pariških ili monegaških palata.

Slike koje je objavio lanac brze hrane ovog Bugatti na McDrive ne potvrđuju da nema 21-inčni ivica je ubijen. S druge strane, drugi elementi mogu omogućiti da se potvrdi da to svakako nije slučaj. Zaista, ovekovečeni trkački automobil ( ne treba mešati sa Bugatti Bolide ) nalazi se na privremenim tablicama, a za njega se brine testni pilot Andi Vallace , onaj koji je oborio svetski rekord u brzini , koji možete videti izvan auto.

Pomno gledajući fotografije, takođe primećujemo da ovo nije bilo kakav Bugatti Chiron, već verzija Super Sport, prepoznatljiva po perforiranom prednjem braniku, specifičnim felnama i još mnogo toga po produženom zadnjem stilu „dugačkog repa“ i jedinstvenim ispušnim cevima integrisan u gigantski difuzor.

Podsećanja radi, Bugatti Chiron Super Sport je jedva civilizovana verzija Super Sport 300+, verzija ograničena na 30 primeraka koja je postigla zapanjujuću brzinu od 490,484 km / h u 2019. To znači da nalazimo V16 8,0 od 1600 KS i 1600 Nm, što mu omogućava da dostigne 200 km / h za 5,8 sekundi. 200 km / h, a ne 100 km / h. Chiron Super Sport je još ekskluzivniji od verzije 300+ jer nije zadovoljan sa troškovima od 3,2 miliona evra, a proizvodiće se samo u 9 jedinica. Uključujući i nekoga ko će barem jednom u životu doživeti McDrive!

Osim toga, ovo je možda jedina stvarna prednost koju vidimo pri dolasku na McDrive u Bugatti Chiron Super Sport -u: to je garancija da je njegov pomfrit još vruć kada stignu kući!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close