Automobili

2021. NOVI BMW M4

Proizvodnja ograničena na 150 primjera. Prošle sedmice, BMW i modna etiketa Kith sa sjedištem u New Yorku ispričali su priču o jedinstveno restauriranom M3 (E30) koji pripada Ronnieu Fiegu, osnivaču modne marke. 

Upečatljiv crveni primjer jednog od BMW-ovih najvećih automobila svih vremena popraćen je potpuno novim M21 takmičenjem 2021. godine s nekoliko izmjena u dizajnu. Isprva smo mislili da je izvedbeni kupe dizajniran samo za potrebe promocije, ali ispalo je da ćete ga moći naručiti. Bavarski proizvođač upravo je najavio da planira proizvesti 150 primjeraka M4 Competition x Kith Limited Edition sa „jedinstveno dizajniranim Kith elementima iznutra i izvana“ koje je kreirao sam Fleg. 

Ono što je najvažnije, spojio je logo modne kompanije sa ikoničnim logotipom zastave BMW M. Tu novu značku vidjet ćete na zadnjem poklopcu prtljažnika i na središnjoj konzoli u kabini. Galerija: BMW M4 Competition Kith Design Study Edition BMW M4 Competition Kith Design Study Edition

BMW će ponuditi limitirani izvedbeni coupe u tri mat boje – Frozen Black, Frozen Dark Silver i Frozen Brilliant White. Uđite u kabinu i pronaći ćete reljefne kožne logotipe Kith na crnim kožnim sjedištima od kožne Merino kože, središnjem naslonu za ruke i vratima. 

Opcionalno će biti dostupan krov od karbonskih vlakana s logotipom Kith nadahnutim BMW-om M. Nema mehaničkih nadogradnji, ali M4 Competition je već prilično sposoban u obliku zaliha. Za modelnu godinu 2021. ima 503 konjskih snaga (375 kilovata) od 3.0-litrenog twin-turbo rednog šest-motora, što je dovoljno za ubrzanje od 0 do 60 milja na sat (0-96 kilometara na sat) za samo 3,8 sekundi.

 Bavarski proizvođač automobila kaže da će se M21 Competition x Kith 2021. godine pojaviti tokom Kith-ovog skočnog prozora 25 Kent Street u Williamsburgu, Brooklyn, New York. Knjige narudžbi u SAD-u otvorit će se sutra, 24. oktobra, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 109.250 američkih dolara plus troškovi odredišta i rukovanja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close