Automobili

Reno Kangu, dimenzije i prtljažnik “originalnog” multispacea

Dužina: 4.486 mm

Širina: 1.860 mm

Visina: 1.893 mm

Međuosovinsko rastojanje: 2.716 mm

Prtljažni prostor: min 775/850

Renault Kangoo se smatra prvim i najreprezentativnijim eksponentom kategorije minivan, modela izvedenih od komercijalnih vozila koji su dugo vremena predstavljali alternativu minivanima za one koji traže maksimalan prostor.

Sada u svojoj trećoj generaciji sa potpuno novom platformom, optimizovao je zapremine i dimenzije pripremajući se da dočeka i električnu verziju. Sve tehnološki i rafiniraniji, za sada je dostupan samo u standardnoj dužini.

Renault Kangoo, dimenzije
Najnovija generacija Renault Kangooa je nešto veća od prethodne i u skladu sa prosekom za ovu kategoriju: u dužinu meri nešto manje od 4,5 metara (4.486 mm), punih 20 cm duža od prethodne, iznosi 1,86 širokih metara (1.860 mm) i ima visinu, bez krovnih šipki, od 1.893 mm, nešto manje nego ranije.

Renault Kangoo, pogodnost za stanovanje i prtljažnik
Pristupačnost, udobnost i raznovrsnost su prednosti MPV-a i stoga je teško pronaći kritične elemente u ovom pogledu: Renault Kangoo se može imati sa pet sedišta , nudi drugi red podeljen na dva bloka i preklopna vrata i dosta prostora za glava takođe . Pored toga, zadnja vrata su klizna za maksimalan lak pristup.

Utovarni prostor standardnog modela nudi od 775 do 850 litara ispod police za pakete i do 2.800 litara ispod krova preklapanjem drugog reda, dok maksimalna dužina tereta dostiže 1.890 mm.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close