Automobili

Promocija Honda Jazz Hybrid, zašto je prikladna, a zašto ne

Jazz Comfort nudi se s popustom od 4.000 eura i petogodišnjom garancijom i pomoći.Postoje ponude iz januara koje se uglavnom odnose na mogućnosti financiranja; S druge strane, Honda promovira svoju hibridnu liniju, posebno ističući početni popust na cjenik, do 31. januara. 

U slučaju nove Jazz Hybrid linije, početni popust ostvaruje se dodavanjem Honda Hybrid Bonusa, u slučaju otpada, i državnih poticaja. Cjenik Jazz HEV 1,5 u Comfort postavci iznosi 22.500 eura, a može se spustiti na 18.500 eura, za ukupni popust od 4.000 eura. 

Ali tu je i dodatna prednost: besplatna petogodišnja produžena garancija i promocija pomoći na cesti. Što se tiče finansiranja, to se tada može dogovoriti s koncesionarom, putem sporazuma sa finansijskom kompanijom Agos. Prednosti Hibridni Jazz je najnoviji model, sa zasigurno trenutnom tehnologijom i nekim pametnim rješenjima za praktičnost i ekonomičnost. 

Popust od 4.000 eura uz otpis dobro je polazište; ako želite platiti na rate, možete ugovoriti zajam direktno s kućom ili se osloniti na zajam ili vanjski zakup. Mane Neke kuće, posebno u kombinaciji sa subvencioniranim zajmom, nude još veće početne popuste. Verzija Comfort osnovna je verzija za standardni model, a ne CrossStar, dakle model napada: za jazz više kategorije mora se procijeniti povećanje troškova. 

Ukratko, model (primjer) Jazz HEV 1.5 Comfort Honda Hybrid Bonus Promocija Rok za prijavu 31. januara 2021. Cjenik 22.500 eura Cjenik s popustom 18. 500 eura Dodatne usluge 5 godina produžena garancija i pomoć na putu Ograničenja i uslovi U slučaju otpada; mogućnost pridruživanja Agos financiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close