Crna hronika

Mračna tajna ubice iz Leskovca

Deda uhapšenog mladica krije strašnu tajnu o porodici.Policija je pre nego što je saopštila vesti o krvavom piru koji je počinio Miloš Ilic (20) oduzela pušku kako ne bi mogao ništa da uradi.

Sve pod nekim izgovorima je policija došla do porodične puške,kako deda Miloš ne bi uradio nešto sebi ili unuku,kada shvati da je sve izgubio.

Unuk Miloš je dobio ime po dedi,za ovaj krvavi pir koji je uradio njegov unuk saznao je od rođaka koji su došli u selo da mu kažu.

Kako saznaju mediji deda Miloš je davno pokusao da ubije svoju suprugu sekirom i da je zbog toga bio na psihijatriskom lečenju.

Ova porodična tragedija se odigrala između noći 9 i 10.maja,kada se Miloš posvađao sa svojim ocem Predragom,moguće da mu je Miloš tražio novac,a da otac nije hteo da mu da.

Kada se situacija smirila porodica je legla da spava,kada se i sumnja da je Miloš uzeo sekiru i krenuo redom da ih ubija,najpre je oca koji je pokušao da pruži otpor,ali maćeha,i dve sestre nažalost nisu,jedna sestra je bila u poodmakloj trudnoći.

Miloš je posle tog zločina koji je uradio otišao kod svoje bake,koja ga je izgleda i nagovorila da prizna šta je uradio.

Izvor: detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close