Automobili

Mercedes-AMG A 35 Edition 55: za proslavu 55 godina AMG-a

Posle Mercedes-AMG G 63 , red je na najmanji AMG da ima pravo na specijalno izdanje koje slavi 55.thgodišnjice firme Affalterbach. Trezveno kršteno „edicija 55”, Mercedes-AMG A 35, kao i sedan CLA 35, dobija neke specifične elemente.

Kupci će imati izbor između dve boje karoserije: „Cosmos Black Metallic“ ili „Digital Vhite Metallic“. Boja će biti u kontrastu sa specifičnim nalepnicama na dnu vrata, dok su felne od 19 inča ofarbane u mat sivu boju, a hromirani poklopac za gorivo je označen Mercedes-AMG.

Ova specijalna serija uključuje opremu višeg standarda, sa posebno prisustvom veoma značajnog AMG Aerodinamičkog paketa, koji integriše produžetke prednjeg branika, zadnji spojler, bočne umetke na zadnjem braniku, kao i zadnji difuzor, sve ofarbano u sjajnu boju crn.

Crno koje nalazimo i na školjkama retrovizora, akronimima, produžecima bočnih rubova, kao i okvirima prozora ili izduvnim cevima.

Unutrašnjost ima i nekoliko specifičnosti ovog specijalnog izdanja, uključujući presvlake od crvene i crne kože, umetke od brušenog aluminijuma i volan obložen Dinamica mikrovlaknom sa logotipom „55 AMG“. Sa svoje strane, pragovi vrata dobijaju trake sa AMG logom osvetljenim crvenom bojom, takođe nalazimo prostirke od somota, sa njihovim gornjim šavom i njihovim crvenim vezom „Edition 55“.

Ispod haube, bez promena, Mercedes-AMG A 35 i CLA 35 su i dalje opremljeni 2,0-litarskim četvorocilindričnim motorom koji razvija 306 konjskih snaga.

Porudžbine za Mercedes-AMG A 35 i CLA 35 Edition 55 su otvorene i dostupne su preko paketa opreme za dodatnih 12.614 evra na osnovnu cenu verzije 35. Ova verzija neće biti ograničena brojem, već vremenski. Mogu se naručiti do novembra 2022. Nakon ovog datuma, Mercedes klase A bi trebalo da ima pravo na malo preuređenje .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close