Automobili

Promocija BMV serije 2 Coupe, zašto je to zgodno i zašto ne

Već neko vreme lizing više nije prerogativ samo kompanija: toga je dobro svestan BMV, koji u svom asortimanu nudi ponudu Vhi-Bui, na primer na sportskom kupeu serije 2 .

Princip ovog rešenja je plaćanje mesečne naknade koja je naznačena sa PDV-om: u predloženom primeru naknada uključuje samo korišćenje automobila, ali se mogu dodati moduli koji uključuju i druge usluge, kao što su putarina, održavanje ili RCA osiguranje.

Za BMV serije 2 Coupe 220i u M Sport konstrukciji, dakle, plaćate 41.712 evra, a moguće je prebijanje vrednosti avansa koja iznosi 15.750 evra, plus prva naknada od 399,86 evra, uz koristio jedan u zamenu.

Zatim sledi 35 mesečnih naknada, opet od 399,86 evra (stopa lizinga 5,99%, APR 7,92%), sa 6,10 evra troškova koji se dodaju na svaku ratu.

Granica kilometraže koja se ne može prekoračiti u 36 meseci je 45.000 km, takođe zato što BMV predlaže moguću otkupnu vrednost od 22.869,49 evra. Otkazivanje nije potrebno da biste se pridružili ponudi.

Prednosti
Kupovina kupea serije 2 , koji je veoma različit sportski automobil od limuzina ili terenskih vozila, mogla bi biti olakšana upravo BMV -ovom formulom lizinga : istina je da se nudi otkupna vrednost, ali obično u ovim slučajevima plaćate korišćenje automobila 36 meseci.

Nedostaci
Mesečni troškovi naplate su veći od proseka, a ponuda ne uključuje usluge na rate, koje na kraju predstavljaju najzanimljivije rešenje za „bezbrižan“ lizing.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close