Automobili

Ferrari Tailor Made otkriva nekonvencionalne specifikacije za 488 Pista Spider

Ovaj se bavi suptilnošću. Ferrarijev program personalizacije prilagođen omogućava odabranim kupcima da u potpunosti prilagode izgled svog automobila. Ferrarijevi su već jedinstvene mašine, ali posebni nekolicina može ići dalje, odabirom između niza tkanina, kože, drveta, boja i završnih obloga koji su dostupni iznutra i izvana. 

Najnovija kreacija programa je nekonvencionalni plavi Ferrari 488 Pista Spider sa iznenađujuće prigušenom estetikom enterijera. Automobil nosi vanjsku boju Blu Elder, koja može izgledati i mat i polirano, u zavisnosti od svjetla. Kupac ga je naglasio crnom Nero Setoso livrejom – parom pruga koje se nadvijaju nad sredinom Pauka.

 Još jedan vanjski dodir je dugačka uska metalna talijanska zastava preko stražnje Ferrarijeve značke. Galerija: Ferrari 488 Pista Spider po mjeri Ferrari 488 Pista Spider po mjeri 4 fotografije Unutra je kupac sve pojednostavio dodajući sjajne akcente Blu Elder na dugmad na središnjoj konzoli u stilu F1. Ostali detalji uključuju zlatne Ferrarijeve logotipe izvezene na naslonu za glavu, smeđe bočne umetke od Cordure na sjedištima i krilima i crna kožna sjedala s crnim umetcima od ploče Cordura checker. Ferrarijeva usluga personalizacije ne dotiče se aspekta performansi vozila. 

Umjesto toga, fokusira se na pomaganje kupcima u stvaranju zaista jednokratnih modela. 488 Pista Spider debitirao je 2018. godine kao Ferrarijev 50. kabriolet. Drop-top model takođe je predstavio najmoćniji V8 kompanije ikada napravljen – 3,9-litreni V8 sa dva turbopunjača. Proizvodi 720 ks (536 kilovata) i 770 Njuton metara okretnog momenta. Ta snaga omogućava Pista Spideru da pogodi 100 milja na sat (100 kilometara na sat) za 2,85 sekundi. Njegova najveća brzina je kupe koji odgovara 211 mph (340 km / h). To su zapanjujuće brojke performansi za automobil koji je težak 200 kilograma (91 kilogram) od nekonvertibilne verzije. 

Budući kupci Ferrarija ne bi trebali imati nedostatak novih modela za prilagođavanje u narednim godinama. Italijanski proizvođač automobila navodno razvija hibridni superautomobil na V6 pogon, dok je Ferrari Purosangue u ovom trenutku sve samo ne tajna. O kojim kreacijama će kupci dalje razmišljati? Budući kupci Ferrarija ne bi trebali imati nedostatak novih modela za prilagođavanje u narednim godinama. Italijanski proizvođač automobila navodno razvija hibridni superautomobil na V6 pogon, dok je Ferrari Purosangue u ovom trenutku sve samo ne tajna. 

O kojim kreacijama će kupci dalje razmišljati? Budući kupci Ferrarija ne bi trebali imati nedostatak novih modela za prilagođavanje u narednim godinama. Italijanski proizvođač automobila navodno razvija hibridni superautomobil na V6 pogon, dok je Ferrari Purosangue u ovom trenutku sve samo ne tajna. O kojim kreacijama će kupci dalje razmišljati?

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close