Automobili

Everrati elektrificira Porsche 964 i daje mu zaliv

U moto sportu teško je pronaći boje koje su još ikoničnije od narandžaste i plave iz Gulf Oil -a. Nekadašnja američka naftna kompanija sponzorisala je Ford i Porsche u trkama Endurance 1960-ih i 1970-ih godina. Iako je njegovo prisustvo u konkurenciji bilo samo kratkotrajno, Gulf je i danas ljubitelj obožavatelja..

I dobre vesti, električno vozilo odobreno za put daje vam priliku da ponosno prikažete ovu zalivsku ukrasnu masu kako bi je svi videli. Ovo je najnovija kreacija kompanije Everrati, električna konverzija Porschea 911 (tip 964).

Galerija: Everratijev električni Porsche 964
Porsche 964 električni
9 Slike
Ispod karoserije sa elementima od ugljeničnih vlakana krije se ultramoderni pogonski agregat koji se sastoji od baterije od 53 kVh sa naprednim sistemom upravljanja i elektromotora koji proizvodi 500 ks za 500 Nm obrtnog momenta.

Zahvaljujući dvostrukoj snazi termalnog Porschea 964, takozvano “Porsche Gulf Signature Edition” smanjuje od 0 do 100 km / h za manje od četiri sekunde. Automobil ima maksimalni domet od 290 km, u zavisnosti od stila vožnje. Za sada nisu objavljeni detalji u vezi sa cenom.

„S ponosom predstavljamo Salon Prive, zajedno sa istinskim legendama u industriji, prvu od naših kreacija Gulf Signature, zasnovanu na električnom i ponovo izmišljenom Porscheu 911 (964)“ , objašnjava Justin Lunni, osnivač i izvršni direktor Everrati Automotive Limited . „Kombinacija zapanjujuće plave i narandžaste boje sa zaliva i našeg najsavremenijeg električnog pogona čini naše Signature Edition zaista izuzetnim superautomobilom bez emisije.“

Everrati je trenutno jedini proizvođač električne energije odobren od strane Gulf -a, što znači da je Porsche Gulf Signature Edition zvanično licenciran. Poznata kao naftna kompanija, kompanija se sada kreće ka sektoru e-mobilnosti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close