Automobili

Peugeot 108 Top Collection: specijalni model sa gornjim delom od tkanine po novim cenama zakupa

Mikro automobil Peugeot 108 je na tržištu od 2014; proizvodi se zajedno sa praktično identičnim rođacima Toiota Aigo i Citroen C1 u Kolinu, Češka. Sada Peugeot nudi gradsku stazu kao paušalni specijalni model 108 Top Collection.

Stope lizinga počinju od 79 evra mesečno. Ponuda važi do 30. juna 2020. Oni koji više vole da kupuju: Isti model košta 16.600 evra, što ga čini najskupljom verzijom u cenovniku, koji počinje od 10.950 evra.

Kao i svaki Peugeot 108, i novi specijalni model pokreće 1,0-litarski atmosferski benzinski motor sa tri cilindra i 72 ks i uskim obrtnim momentom od 93 Njutna. Ovo kombinuje pet stepeni prenosa. Peugeot navodi standardnu potrošnju od 3,7 litara. Emisija CO2 u NEDC ciklusu iznosi samo 85 grama; automobil već ispunjava Euro 6d standard za emisiju štetnih gasova.

108 je u osnovi troja i petoro vrata, ali novi specijalni model uvek ima pet vrata. Kao što naziv Top govori, automobil takođe ima mekani gornji deo sa električnim pogonom. Pruge su takođe posebna karakteristika (vidi gornju sliku).

Oprema Top kolekcije uključuje aluminijumske felne od 15 inča, svetla za maglu, električno podesive i grejane spoljne retrovizore sa hromiranim kapicama, električne prozore na prednjem delu, prozore za odzračivanje pozadi, zatamnjena stakla, kožni volan, audio sistem sa DAB i USB vezom, 7,0-inčni -Ekran osetljiv na dodir, tahometar, automatska kontrola klime i grejanje sedišta.

Po želji postoji navigacioni sistem (500 evra) i sistem bez ključa. Metalik boja košta dodatnih 480 evra. Ovde možete birati između dve nove boje Calvi Blue i Smooth Green . Dostupne su i boje lipizan bela , antilopa crvena , galijum siva i kaldera crna . Unutrašnjost automobila prilagođena je spoljnoj boji i dostupna je u Calvi plavoj , glatkoj zelenoj i antilop crvenoj boji .

Ponuda zakupa odnosi se na fizička lica i male komercijalne kupce. Rok je 24 meseca, sa izborom od 10.000 ili 15.000 kilometara godišnje.

Cena zakupa specijalnog modela uključuje paket usluga Optivai Service Plus , koji uključuje održavanje i popravke habanja, kao i pomoć u kvaru, uključujući zamensko vozilo ili smeštaj na lokaciji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close