Uncategorized

Bugatti bez ograničenja, evo novog sata “biturbo” za 500.000 eura

Dostupno u dvije verzije, svaka proizvedena u samo 18 primjeraka i obje inspirisane Chiron Super Sport 300+
Prije otprilike mjesec dana, Jacob & Co. Ltd. predstavila je sat od 250.000 eura koji je u kotaču nosio potpuno funkcionalni Bugatti W16 motor. Ali sada više nije dostupna, a kompanija je svojoj kolekciji dodala još jedan, složeniji i ekskluzivniji sat.

Zove se Jacob & Co. Twin Turbo Furious, dio je velike kolekcije remek djela tvrtke i sa svojih 500 000 eura odaje počast Bugatti Chiron Super Sport 300+ hiperkolu.

Luksuzan i tehnološki
Ovaj elegantni i skupi sat dostupan je u dvije verzije: jedna u crnom titanijumu i karbonskim vlaknima razreda 5 DLC, dok je druga u 18-karatnom 5N ružnom zlatu i karbonskim vlaknima.

Za razliku od prethodnog sata Jacob & Co. s minijaturnom W16 Bugatti u brojčaniku, Twin Turbo Furious izravno je inspiriran automobilom od 4,3 milijuna eura kojem odaje počast: materijali i boje vrlo su slični hiperkaru kao i složenost i ekskluzivnost koja ih ujedinjuje.

Vrlo luksuzni sat zapravo je opremljen – između ostalog – decimalnim ponavljanjem minuta: vrlo malo proizvođača u svijetu stvara ovu vrstu tehnologije, s obzirom na to da je riječ o složenom procesu koji uključuje preko 800 komponenti.

Ekskluzivniji od Chirona
Ako pogledate brojeve, u stvari je sat gotovo ekskluzivniji od automobila na koji je inspiriran: ako je Chiron Super Sport 300+ ograničen na 30 uzoraka, u stvari će svaku verziju sata vidjeti samo 18 kupaca.

Ako tražite način kako da drugi shvate opseg vašeg bankovnog računa, druga ideja bi mogao biti sat od 260 000 eura koji unutra ima radni W16 … Bankovni račun na stranu, koji vam se najviše sviđa ?

Fotogalerija: Jacob & Co. Bugatti Chiron satPovezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close