Automobili

Aston Martin DBKS S dobija oblik u najnovijem tizeru.

Aston Martin će uskoro predstaviti seksi verziju DBKS-a. Navodno nazvan DBKS S , nekoliko prototipova je viđeno od prošle godine. Proizvođač automobila je potom objavio svoj prvi tizer prošle nedelje, u kojem se tvrdi da je to „najmoćniji luksuzni SUV na svetu“ .

Sada treća iteracija Aston Martina DBKS dobija oblik u još jednom tizeru, koji je proizvođač automobila sa sedištem u Gaidonu objavio na svojoj Facebook stranici. Tizer dolazi u obliku osenčene slike SUV-a na njegovom bočnom profilu, pokazujući neka odstupanja dizajna od njegove standardne verzije.

Na osnovu tizera, izgleda da će DBKS S imati ogroman difuzor na zadnjem braniku, dok je prednji razdelnik takođe izuzetno velik napred. Osim drugačijeg dizajna točkova, ove dve su jedine očigledne promene, mada smo sigurni da će biti još toga da se vidi kada ga proizvođač automobila predstavi 1. februara 2022 .

Aston Martin DBKS S, o kojem se pričalo, biće nova vrhunska verzija, nakon verzije sa V8 koja je dostupna širom sveta i modela sa šestokrevetnim motorom ekskluzivnim za kinesko tržište.

Najsočniji deo DBKS S biće njegov pogonski sklop, koji će podržati smelu izjavu britanskog brenda. To što je najmoćniji luksuzni SUV na svetu znači da bi trebalo da nadmaši Porsche Caienne Turbo GT od 640 KS i Lamborghini Urus od 650 KS.

Da li će DBKS S biti opremljen V12 ? Pitanje se i dalje postavlja, ali ne zaboravimo da proizvođač ima sopstveni bi-turbo V12 koji oprema DB11 i DBS.

Standardni DBKS je postao novčana krava za Aston Martin, nadmašujući sve svoje braće i sestre zajedno. Uvođenje seksi modela trebalo bi da dodatno ojača njegovu poziciju najboljeg prodavca proizvođača.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close