Automobili

Suzuki Across 2024, plug-in hibridni SUV sada je pametniji

Suzuki Across je ažuriran za 2024. s nekim važnim inovacijama u ADAS opremi. Uvijek dostupan samo u plug-in hibridnoj verziji od 306 KS, već se može naručiti u prodajnim salonima s cijenama počevši od 55.400 eura, nepromijenjenim u usporedbi s 2023. Pogledajmo sve nove značajke.

Suzuki Across 2024, najnoviji ADAS sustavi
Prve velike novosti Suzukija Acrossa za 2024. tiču ​​se, kao što je spomenuto, ADAS sustava, a posebice dodatka Intelligent Speed ​​​​Assist sustava preimenovanog u #Occhioallimite level 2, uređaja koji omogućuje vozilu da automatski prilagodi svoju brzinu postoje ograničenja na cesti, prepoznata od strane elektroničkih senzora na vozilu.

Sustav – koji na taj način čini Across već usklađenim sa zahtjevima potrebnim za potrebe homologacije počevši od srpnja 2024. – djeluje na potpuno autonoman način kako bi se izbjeglo nenamjerno prekoračenje brzine propisane Zakonom o autocestama na toj određenoj dionici, dok još uvijek zadržava mogućnost deaktiviranje od strane vozača.

Suzuki Across 2024., tehnološke inovacije
Suzuki Across 2024 nastavlja nuditi sve one tehnološke značajke dodane s blagim faceliftom 2023. Na primjer, nova ploča s instrumentima i novi infotainment zaslon postavljeni su na instrument ploči kao standard, prvi 12,3 inča, drugi 10,5 inča, s bežičnom vezom za Apple CarPlay i žičnom vezom za Android Auto.

Nadalje, na središnjem tunelu uvijek ima mjesta za bazu za bežično punjenje za pametni telefon i USB-C utičnice za putnike na stražnjoj klupi i, još uvijek govorimo o tehnologiji, ali ovaj put o punjenju, automobil se standardno isporučuje s Ugrađeni punjač od 7 kW s kabelom za punjenje Mennekes tipa 2 koji vam omogućuje da se “napunite” električnom energijom za manje od 3 sata i tako dobijete 98 km WLTP električnog dometa: vrijednost koju smo mogli provjeriti u našem Zašto kupiti .

Suzuki Across 2024, cijene i dostupnost
Kao što je spomenuto, kataloška cijena Suzukija Across 2024. iznosi 55.400 eura (nepromijenjena u odnosu na 2023.), a automobil također može imati pristup Ecobonusima – 4.000 eura s odlaganjem i 2.000 eura bez odlaganja – zahvaljujući plug-in hibridnoj tehnologiji koja ga uključuje u raspon emisija CO2 od 21/60 g/km.

Standardna oprema uključuje električno podesivo vozačevo sjedalo s lumbalnom potporom, grijana prednja i stražnja sjedala, grijani kožni upravljač, dvozonsku automatsku klimu, prednje i stražnje parking senzore sa stražnjom kamerom, kotače od 19″ i rezervni kotač od 18″. .

Sustavi pomoći u vožnji uključuju adaptivni tempomat s funkcijom Stop&Go, prepoznavanje prometnih znakova, nadzor mrtvog kuta i automatsko kočenje u nuždi.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close